Παγγαίο

Παράδοση παραλαβή στην Αστυνομική Διεύθυνση Καβάλας από Καραμανλή σε Σιμούδη

Σήμερα έλαβε χώρα στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καβάλας η τελετή παράδοσης – παραλαβής καθηκόντων Διευθυντή Αστυνομίας Καβάλας από τον παραδίδοντα Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Υποστράτηγο κ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ Ιωάννη στον παραλαμβάνοντα Αστυνομικό Διευθυντή κ. ΣΙΜΟΥΔΗ Κωνσταντίνο .

Την Ένωση Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ. Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης εκπροσώπησαν ο Πρόεδρος της Ένωσης κ. ΠΑΠΑΘΕΜΕΛΗΣ Άγγελος και ο αντιπρόσωπος στην ΠΟΑΞΙΑ κ. ΚΟΨΙΔΑΣ Αθανάσιος .

«Ως Ένωση ευχαριστούμε τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Α.Μ.Θ. για το σπουδαίο έργο που επιτέλεσε στην Δ.Α. Καβάλας και ευχόμαστε στον νέο Διευθυντή Καβάλας καλή και δημιουργική θητεία κατά την άσκηση των καθηκόντων του» σημειώνει η Ένωση Αξιωματικών.

Η ΤΕΛΕΤΗ

Σε ότι αφορά την τελετή ο κ. Σιμούδης εξήρε το έργο του προκατόχου του και του ευχήθηκε καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα. Παρομοίως και ο κ. Καραμανλής προς τον κ. Σιμούδη σε μία κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καβάλας.

Μεταξύ άλλων παρέστησαν ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας κ. Θεόδωρος Μαρκόπουλος και οι δήμαρχοι Καβάλας και Παγγαίου κ.κ. Μουριάδης και Αναστασιάδης. Την τελετή ευλόγησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης ΦΝΘ κ.κ. Στέφανος.

Πηγή: nownews.gr

Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button