Καβάλα

Ολοκληρώθηκε η διανομή τροφίμων μέσω του Κοινωνικού Παντοπωλείου

Έλσα Βακιρτζή: Πρόκειται για τη διανομή που αναβλήθηκε λόγω της προσφυγής

Απόλυτα ομαλά εξελίχθηκε την Πέμπτη (19/2) η διανομή τροφίμων μέσω του Κοινωνικού Παντοπωλείου, όπως τόνισε σε δηλώσεις που έκανε στην ΕΡΑ Καβάλας, η αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Αλληλεγγύης και Πρόνοιας, Έλσα Βακιρτζή.
”Η διανομή τροφίμων που έγινε την προηγούμενη Πέμπτη, εξελίχθηκε ομαλά, ανταποκρίθηκε ο κόσμος και έμειναν όλοι ευχαριστημένοι”, ανέφερε αρχικά η αντιδήμαρχος Καβάλας.

”Θα δώσουμε ξανά μία δεύτερη παρτίδα μέσα στο καλοκαίρι και μία ακόμη μέσα στο φθινόπωρο…”

”Πρόκειται για τη διανομή που αναβλήθηκε λόγω της προσφυγής που είχε γίνει τα Χριστούγεννα. Ήταν πάρα πολλά τα τρόφιμα. Ήταν τέσσερις μεγάλες σακούλες γεμάτες μέχρι πάνω με ζυμαρικά, ρύζι, ζάχαρη, αλεύρι, κρεατικά, τυριά, τσουρέκι, αλλαντικά και λάδι. Είναι τρόφιμα που πάντα τα δίνουμε στους δικαιούχους του Κοινωνικού Πανταπωλείου. Θα δώσουμε ξανά μία δεύτερη παρτίδα μέσα στο καλοκαίρι και μία ακόμη μέσα στο φθινόπωρο. Είναι καλύτερα να δίνουμε ενδιάμεσα κι όχι τις μέρες των εορτών, διότι σε εκείνο το διάστημα δίνουν οι σύλλογοι, η μητρόπολη, η ΠΝΟΗ, σύλλογος καρκινοπαθών, οπότε εμείς θα τα δίνουμε σε διαφορετικές περιόδους όπως αποφασίστηκε από την επιτροπή ενδιάμεσα και όχι τις ημέρας των εορτών”, πρόσθεσε σχετικά η κ. Βακιρτζή.

Συγκινητική η προσπάθεια για την αποκατάσταση των ζημιών του σπιτιού που κάηκε στο Περιγιάλι

Τέλος, αναφορικά με το που βρίσκεται το θέμα με την αποκατάσταση των ζημιών που προκάλεσε πυρκαγιά σε σπίτι στο Περιγιάλι, η αντιδήμαρχος Καβάλας τόνισε: ”Το θέμα μας πλέον είναι να μπορέσουμε να επιδιορθώσουμε το σπίτι της συμπολίτισσας μας που κάηκε στο Περιγιάλι. Μόνο με αυτό ασχολούμαστε τώρα. Η διαδικασία προχωράει ομαλά, υπάρχουν πολλοί εθελοντές και θέλω να τους ευχαριστήσω όλους. Ανταποκρίθηκαν και ο σύνδεσμος ηλεκτρολόγων, οι θερμοϋδραυλικοί κλπ. Βρέθηκα πρόσφατα στην Κωνσταντινούπολη με τη Λέσχη Ποντίων Καβάλας κι ένας φίλος μας, μέλος του συλλόγου, προθυμοποιηθήκε να βάψει το σπίτι παρ’ όλο που δεν είναι από τον δήμο Καβάλας και τον ευχαριστώ. Πάρα πολύς κόσμος ανταποκρίθηκε. Πιστεύω να τα καταφέρουμε και θα τα καταφέρουμε, γιατί ο Έλληνας είναι ευαίσθητος σε αυτό το κομμάτι, είναι φιλάνθρωπος και βοηθάει όποτε υπάρχει ανάγκη”.

Πηγή: KavalaWebNews

Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button