Εργασία

Οι επαγγελματίες της Ν. Περάμου διαμαρτύρονται στο κλείσιμο του καταστήματος των ΕΛΤΑ

Ο Σύλλογος Επαγγελματιών της Νέας Περάμου απέστειλε επιστολή διαμαρτυρίας προς τη διοίκηση των Ελληνικών Ταχυδρομείων καλώντας την να επανεξετάσει την απόφαση της για το κλείσιμο του καταστήματος των ΕΛΤΑ στην περιοχή.

Η επιστολή διαμαρτυρίας αναφέρει σχετικά:

«Ο Σύλλογος Επαγγελματιών Νέας Περάμου Καβάλας εκφράζει την αγανάκτηση των μελών του αλλά και των κατοίκων της περιοχής μετά από το κλείσιμο του καταστήματος στη Νέα Πέραμο. Την απόφαση παραχώρηση του Ταχυδρομικού Κώδικα της περιοχής στο πρακτορείο πόρτα – πόρτα παράλληλα με το ταχυδρομείο στο κέντρο της Νέας Περάμου και να έχουμε άμεση επαφή μαζί του.

Με την απόφαση σας είμαστε υποχρεωμένοι σε περίπτωση που δεν μας βρει ο πράκτορας της Ελευθερούπολης να μεταβούμε εκεί διανύοντας μια απόσταση πολλών χιλιομέτρων, το οποίο είναι χρονοβόρο και κοστοβόρο ταυτόχρονα για εμάς. Επιπλέον παρατηρούμε μια διαρκή υποβάθμιση της περιοχής σε σχέση με το ταχυδρομικό έργο και την εξυπηρέτηση μας.

Παρακαλούμε να επανεξετάσετε την απόφαση σας διότι σε διαφορετική περίπτωση η συνεργασία των μελών μας με τα ΕΛΤΑ θα γίνει προβληματική και ίσως διακοπεί, μεμονωμένα ή συνολικά όπως μας ενημέρωσαν επαγγελματίες».

Πηγή: KavalaWebNews

Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button