Καβάλα

Κ. Σιμιτσής: Δεν ασχολούμαι με τον κανονισμό στάθμευσης της Παναγίας

Κατηγορηματικά διαψεύδει ότι θα αναλάβει ως νομικός τους επαγγελματίες της Παναγίας ο Κωστής Σιμιτσής, στο αίτημα τους να καταργηθεί ο κανονισμός της ελεγχόμενης στάθμευσης στην εν λόγω συνοικία.

Με δηλώσεις που έκανε στην ΕΡΑ Καβάλας, ο έγκριτος νομικός και πρώην δήμαρχος απάντησε ουσιαστικά σε δημοσίευμα τοπικού μέσου, τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Όχι δεν υπάρχει τέτοιο θέμα. Δεν εμπλέκομαι σε θέματα της πολιτικής του δήμου Καβάλας».

«Εγώ δεν θα μπορούσα σε αυτήν την περίπτωση να στραφώ εναντίον του δήμου…»

«Ο κανονισμός της Παναγίας, είναι μια πολιτική απόφαση του προηγούμενου δημοτικού συμβουλίου που επιβεβαιώθηκε και από το τωρινό. Κατά συνέπεια κάτι που μένει να δοκιμαστεί είναι η εφαρμογή του. Εγώ δεν θα μπορούσα σε αυτήν την περίπτωση να στραφώ εναντίον του δήμου Καβάλας, σε άλλες περιπτώσεις έχω στραφεί, όπως για παράδειγμα τριών Α.Μ..Ε.Α. που δούλευαν με πρόγραμμα στην «ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ» και δεν επαναπροσλήφθηκαν. Σε καμιά περίπτωση όμως δεν θα αναλάμβανα αυτήν την περίπτωση για τον κανονισμό της Παναγίας. Απ’ όσο ξέρω ο συνάδελφος, ο οποίος έχει αναλάβει την υπόθεση είναι ο Κυριάκος Ελληνίδης, αξιόλογος και αξιοσέβαστος συνάδελφος, έμπειρος που θα δει τι κάνει για το θέμα αυτό. Όχι πάντως εγώ για τον κανονισμό της Παναγίας», επισήμανε χαρακτηριστικά ο Κωστής Σιμιτσής. 

«Δεν μου τέθηκε καν πρόταση να την αναλάβω και δεν είχαν ούτε καν αυτήν την ιδέα – Είναι πολύ δύσκολη υπόθεση πάντως…»

«Ενδεχομένως κάποιος να παρασύρθηκε επειδή έχω πελάτες μεταξύ των επαγγελματιών της Παναγίας που διαμαρτύρονται, αλλά είναι προφανές ότι ούτε «παντρευόμαστε» τους πελάτες μας, ούτε εκείνοι εμάς και αντιλαμβάνονται κι εκείνοι μέχρι που φτάνουν τα όρια για να αναλάβουμε μια υπόθεση. Δεν μου τέθηκε καν πρόταση να την αναλάβω και δεν είχαν ούτε καν αυτήν την ιδέα», συμπλήρωσε ακόμη ο πρώην δήμαρχος Καβάλας.

Για το αν υπάρχει θέμα αντισυνταγματικότητας για την εν λόγω απόφαση, ο κ. Σιμιτσής σημείωσε: «Δεν ξέρω, δεν ασχολήθηκα, δεν μπορώ να πω κάτι. Εκείνο το οποίο μπορώ να πω είναι ότι η προθεσμία για να προσφύγει κανείς εναντίον του  κανονισμού έχει περάσει εδώ και πολύ καιρό. Άρα δεν ξέρω τι θα καταφέρει να μηχανευτεί ο συνάδελφος, υπάρχουν όμως πολλοί τρόποι σκέψης, θα αναμένω κι εγώ με ενδιαφέρον τι θα ισχυριστεί. Είναι πολύ δύσκολη υπόθεση πάντως».

Πηγή: KavalaWebNews

Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης
Close
Back to top button