Κυκλικοί κόμβοι στην Παραλία Οφρυνίου
Ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων του δήμου Παγγαίου Βασίλης Τσιπουρόπουλος σε ανάρτησή του σημειώνει τα ακόλουθα:
Ένα σημαντικό έργο για την Παραλία Οφρυνίου ολοκληρώθηκε, με την κατασκευή και διαμόρφωση κυκλικών κόμβων, συμβάλλοντας ουσιαστικά στη βελτίωση της οδικής ασφάλειας, στη διευκόλυνση της κυκλοφορίας και στη συνολική αναβάθμιση της περιοχής.
Μια παρέμβαση που αλλάζει την εικόνα του τόπου, δημιουργώντας ένα πιο ασφαλές, σύγχρονο και λειτουργικό οδικό περιβάλλον για κατοίκους και επισκέπτες.
Η Δημοτική Αρχή του Δημάρχου Φίλιππου Αναστασιάδη συνεχίζει να υλοποιεί έργα ουσίας, με σχέδιο, προγραμματισμό και συνέπεια, μετατρέποντας τις ανάγκες της κοινωνίας σε πραγματικές παρεμβάσεις.
Καθοριστική η συμβολή της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου, η οποία με επιστημονική γνώση, τεχνογνωσία και καθημερινή εργασία έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στον σχεδιασμό, την επίβλεψη και την ολοκλήρωση σημαντικών έργων για τον τόπο μας.
Τα έργα δεν κρίνονται από αποσπασματικές και μεμονωμένες εικόνες της αντιπολίτευσης. Κρίνονται από το συνολικό αποτέλεσμα και την αλλαγή που φέρνουν στην καθημερινότητα των πολιτών.
Εμείς συνεχίζουμε με σταθερά βήματα, με όραμα και πράξεις. Γιατί η ανάπτυξη δεν περιμένει — είμαστε πάντα ένα βήμα μπροστά.




