Εργασία

Ικανοποίηση στο υπεραστικό ΚΤΕΛ από την πασχαλινή κίνηση

Τα επίπεδα της αντίστοιχης περιόδου του 2019 προσέγγισε η επιβατική κίνηση του Υπεραστικού Κ.Τ.Ε.Λ. Καβάλας στη διάρκεια της εορταστικής περιόδου του Πάσχα.

Την ικανοποίησή του για την εξέλιξη αυτή εξέφρασε στο πλαίσιο δηλώσεων που έκανε στην ΕΡΑ Καβάλας, ο πρόεδρος του Υπεραστικού Κ.Τ.Ε.Λ., Κώστας Πανταζής.

«Σιγά σιγά, αν συνεχίσουμε έτσι, νομίζω ότι θα μπορέσουμε να επιβιώσουμε και να λειτουργούμε ομαλά…»

«Οι τελευταίοι εκδρομείς του Πάσχα επέστρεψαν τη Δευτέρα (24/4) και μπορώ να πω ότι είχαμε μια αυξημένη κίνηση όλο αυτό το διάστημα. Αγγίξαμε τα επίπεδα του 2019, την αντίστοιχη περίοδο κι αυτό είναι πολύ ενθαρρυντικό. Επανήλθαμε στις εποχές προ των δύσκολων καταστάσεων που ζήσαμε με την πανδημία κλπ. Περάσαμε μια πολύ δύσκολη περίοδο τα προηγούμενα χρόνια και η αύξηση της επιβατικής κίνησης είναι μια οικονομική ανάσα για εμάς. Βέβαια τα δύσκολα δεν έχουν τελειώσει, καθώς οι ζημιές που έχουμε υποστεί είναι πολλές. Όμως σιγά σιγά, αν συνεχίσουμε έτσι, νομίζω ότι θα μπορέσουμε να επιβιώσουμε και να λειτουργούμε ομαλά», τόνισε χαρακτηριστικά ο Κώστας Πανταζής.

«Νομίζω όλες αυτές τις ημέρες που ταξίδεψε ο κόσμος από και προς Καβάλα με το Υπεραστικό Κ.Τ.Ε.Λ. έχει ευχαριστηθεί από την ποιότητα των λεωφορείων και τη συμπεριφορά μας…»

«Έχουν πάει πολλές υποχρεώσεις μας προς τα πίσω λόγω των δυσκολιών. Το μεγάλο πρόβλημά μας είναι τα αυξημένα έξοδα, λόγω της αύξησης της τιμής του πετρελαίου κίνησης που συμπαρασύρει όλα τα άλλα. Σκεφτόμαστε βέβαια πως αν δεν υπήρχε και αυτή η αυξημένη κίνηση πως θα είμασταν. Γι’ αυτό και λέμε πάλι καλά, μπορούμε και επιβιώνουμε και συνεχίζουμε παλεύοντας. Προσφέρουμε πολύ καλές υπηρεσίες. Νομίζω όλες αυτές τις ημέρες που ταξίδεψε ο κόσμος από και προς Καβάλα με το Υπεραστικό Κ.Τ.Ε.Λ. έχει ευχαριστηθεί από την ποιότητα των λεωφορείων και τη συμπεριφορά μας. Προσπαθούμε καθημερινά να βελτιωνόμαστε», κατέληξε σχετικά ο κ. Πανταζής, ο οποίος για ακόμη μια φορά τόνισε ότι η γραμμή Θεσσαλονίκης – Καβάλας ήταν και παραμένει η αιχμή του δόρατος για το Υπεραστικό Κ.Τ.Ε.Λ. Καβάλας.

Πηγή: KavalaWebNews

Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button