Περιφέρεια

Θόδωρος Μαρκόπουλος: Θα κάνουμε μία καινούργια αρχή στην Περιφέρεια

«Το εκλογικό αποτέλεσμα ήταν η επιβράβευση μιας ανεξάρτητης προσπάθειας, η οποία στηριζόταν μόνο στα μέλη της. Ήταν η επιβράβευση μιας προσπάθειας που έδειξε επιμονή και δεν κάμφθηκε στις έξωθεν πιέσεις, όπως η πρόσφατη επίσκεψη του κ. Χρυσοχοΐδη και όλων των άλλων, που προκάλεσαν την αντίδραση των πολιτών».

Τα παραπάνω τόνισε, στο πλαίσιο δηλώσεων που έκανε στην ΕΡΑ Καβάλας, ο επανεκλεγείς περιφερειακός σύμβουλος Α.Μ.Θ. με τον συνδυασμό «Περιφερειακή Σύνθεση», Θόδωρος Μαρκόπουλος.

«Είναι και η επιβράβευση της προσπάθειας να μην είναι η Περιφέρεια μόνο φωτογραφίες στο facebook και στο instagram, αλλά να είναι μία Περιφέρεια, η οποία θα δρομολογήσει σήμερα ένα έργο και αύριο θα το ολοκληρώσει…»

«Από εκεί και πέρα είναι και η επιβράβευση της προσπάθειας, την οποία έκαναν άνθρωποι με βάση ένα πρόγραμμα, ένα σκεπτικό, μία φιλοδοξία, να μην είναι η Περιφέρεια μόνο φωτογραφίες στο facebook και στο instagram, αλλά να είναι μία Περιφέρεια, η οποία θα δρομολογήσει σήμερα ένα έργο και αύριο θα το ολοκληρώσει. Ευχαριστώ πάρα πολύ τους πολίτες της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, ιδιαιτέρως των Περιφερειακών Ενοτήτων Καβάλας και Θάσου, οι οποίοι μας τίμησαν με την ψήφο τους. Ειδικά και στο πρόσωπό μου την πρώτη Κυριακή και δεύτερον στον συνδυασμό μας τη δεύτερη Κυριακή», ανέφερε σχετικά ο Θόδωρος Μαρκόπουλος.

«Οι πολίτες έδωσαν την απάντηση την οποία χρειαζόταν να δώσουν…»

«Ήταν μία δύσκολη προσπάθεια, λόγω των παρεμβάσεων που υπήρχαν και μία προσπάθεια, ένα παιχνίδι με σημαδεμένη τράπουλα, αλλά παρόλα αυτά οι πολίτες έδωσαν την απάντηση, την οποία χρειαζόταν να δώσουν και αυτή τη στιγμή πιστεύω και θέλω να πω ότι ευχή μου είναι τα θέματα πού απασχολούν σήμερα την Περιφέρεια, στις επόμενες εκλογές να μην υπάρχουν. Να μην είναι ζέον ζήτημα το τι γίνεται με την πεσμένη γέφυρα που έπρεπε να έχει δρομολογηθεί μία λύση για αυτήν αποκαθιστώντας την. Να μην υπάρχει κανένα θέμα με το φράγμα και τη δυτική προσαγωγό και να έχουμε δρομολογήσει λύσεις σε θέματα, όπως είναι τα κουνούπια και η αποτελεσματικότητα, την οποία έχουν τα εκατομμύρια που ξοδεύουμε για την καταπολέμηση τους», συμπλήρωσε στη συνέχεια ο κ. Μαρκόπουλος.

«Πιστεύω ότι θα κάνουμε μία καινούργια αρχή στην Περιφέρεια και η προσπάθεια την οποία θα κάνουμε θα είναι τέτοια που θα δικαιώσει στους πολίτες που μας τίμησαν με την ψήφο τους…»

«Θέλω να κάνω μία ιδιαίτερη αναφορά στον Χριστόδουλο Τοψίδη, στον άνθρωπο που πίστεψε αυτή την προσπάθεια. Περάσαμε μία δύσκολη θητεία. Κανείς δεν ήταν δίπλα μας, όλοι ήταν απέναντί μας. Πολλοί εξαγοράζονταν ευτελώς για την προσωπικότητά τους έναντι χρημάτων, προκειμένου να φύγουν από μας και να πάνε απέναντι. Θέλω να κάνω μία ιδιαίτερη αναφορά στους υπόλοιπους 25 ανθρώπους, οι οποίοι στάθηκαν και συμπλήρωσαν και συναποτελέσαμε αυτόν τον συνδυασμό της «Περιφερειακής Σύνθεσης», όπως επίσης μία ιδιαίτερη αναφορά θέλω να κάνω δίνοντας έμφαση στη Μαρία και στον Αλέξη ευχαριστώντας τους. Στη γυναίκα μου και στον γιο μου, οι οποίοι κατέβαλαν κάθε δυνατή προσπάθεια, γιατί όταν έχουμε μες στο σπίτι έναν άνθρωπο που είναι υποψήφιος σε μία τέτοια διαδικασία, τότε και αυτοί υφίστανται μία πίεση. Γενικότερα πιστεύω ότι θα κάνουμε μία καινούργια αρχή στην Περιφέρεια και η προσπάθεια την οποία θα κάνουμε θα είναι τέτοια που θα δικαιώσει στους πολίτες που μας τίμησαν με την ψήφο τους», επισήμανε καταληκτικά στις δηλώσεις του ο κ. Μαρκόπουλος.  

Πηγή: KavalaWebNews

Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button