Αστυνομικά

Θάσος: Υπεξαίρεσε το pin και έκανε αναλήψεις 8.100 ευρώ

Έπειτα από επιστάμενες έρευνες των αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Θάσου ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία ημεδαπού, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για απάτη με υπολογιστή και υπεξαίρεση, διότι όπως διαπιστώθηκε κατά το χρονικό διάστημα από 16 έως 25-4-2024 σε περιοχή της Θάσου, υπεξαίρεσε από ηλικιωμένη ημεδαπή φάκελο με την τραπεζική της κάρτα στον οποίο αναγραφόταν ο κωδικός «pin» και πραγματοποίησε 21 αναλήψεις χρημάτων από δύο τραπεζικούς λογαριασμούς της ηλικιωμένης, συνολικού ύψους 8.100 ευρώ.

Ο δράστης έπειτα από την ταυτοποίηση των στοιχείων του επέστρεψε το αφαιρεθέν χρηματικό ποσό στη δικαιούχο του. Ενεργείται προανάκριση από το Αστυνομικό Τμήμα Θάσου.

Σύλληψη 3 ημεδαπών για άσκηση υπαίθριου εμπορίου χωρίς άδεια

Συνελήφθησαν την 30-4-2024 το μεσημέρι στην Χρυσούπολη Καβάλας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νέστου τρεις ημεδαποί, διότι εντοπίσθηκαν να ασκούν υπαίθριο εμπόριο, διαθέτοντας προς πώληση 41 συνολικά είδη παρεμπορίου (ζεύγη υαλοκαθαριστήρων αυτοκινήτου), στερούμενοι της απαιτούμενης άδειας. Κατασχέθηκαν τα παραπάνω είδη παρεμπορίου, ενώ επιβλήθηκε στους δράστες το προβλεπόμενο διοικητικό πρόστιμο.

Πηγή: KavalaWebNews

Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button