Η 25η Μαρτίου γιορτάστηκε με συμμετοχή και παλμό στη Νέα Πέραμο
Με ιδιαίτερη λαμπρότητα και τη συμμετοχή πλήθους κόσμου πραγματοποιήθηκαν σήμερα οι εκδηλώσεις για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου στη Νέα Πέραμο του δήμου Παγγαίου. Μαθητές, σύλλογοι και φορείς τίμησαν την ιστορική ημέρα, συμμετέχοντας στην καθιερωμένη παρέλαση που πραγματοποιήθηκε στο κέντρο της περιοχής, στέλνοντας μήνυμα ενότητας και μνήμης.
Ξεχωριστή ήταν η παρουσία της νεολαίας, που με υπερηφάνεια παρέλασε, αποσπώντας το θερμό χειροκρότημα των παρευρισκομένων, ενώ η ατμόσφαιρα ήταν έντονα φορτισμένη με συγκίνηση και εθνική υπερηφάνεια.
Με ανάρτησή του ο αντιδήμαρχος Ελευθερών Χρήστος Πριονίδης αναφέρει:
Η 25η Μαρτίου του 1821 είναι το μεγαλύτερο & σπουδαιότερο σχολείο μας. Είναι πηγή αισιοδοξίας & σεβασμού υπενθυμίζοντας την θυσία των προγόνων μας για την ελευθερία. Χρόνια πολλά !! Ζήτω το Έθνος !!




