Αθλητικά

Α.Σ. ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΚΑΒΑΛΑΣ: Ολοκληρώθηκε η χρονιά με την παράδοση των έγχρωμων ζωνών στους αθλητές του Συλλόγου

Παρουσία της ασημένιας Ολυμπιονίκη της Αθήνας Ελισάβετ Μυστακίδου, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 25 Ιουνίου στο «Κάστρο» της πόλης η εκδήλωση του ΑΣ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΚΑΒΑΛΑΣ για την παράδοση των έγχρωμων ζωνών στους αθλητές και αθλήτριες του συλλόγους που πέρασαν στις προαγωγικές εξετάσεις.

Το Ωδείο «Νεάπολις» το οποίο και ευχαριστούμε αφού με την παρουσία του έδωσε ένα ξεχωριστό τόνο στη βραδιά. Ευχαριστούμε ακόμη τον Δήμο Καβάλας για τη στήριξη του. Παραβρέθηκαν στην εκδήλωση ο Δήμαρχος Καβάλας κ. Θεόδωρος Μουριάδης, ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Κώστας Αντωνιάδης, ο Βουλευτής κ. Μακάριος Λαζαρίδης, ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού του Δήμου Καβάλας κ. Απόστολος Μουμτζάκης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ. Ευαγγελία Δρακωνάκη, κ. Νίκος Βογιατζίδης και ο ειδικός σύμβουλος της Περιφέρειας σε θέματα Περιβάλλοντος, Υποδομών και Μεταφορών, κ. Κίμων Παπαδόπουλος.

Τους ευχαριστούμε όλους θερμά για την παρουσία τους. Θέλουμε επίσης να ευχαριστήσουμε όλους τους γονείς των παιδιών που παραβρέθηκαν το βράδυ της Παρασκευής στο «Κάστρο» και μας στηρίζουν εδώ και πολλά χρόνια. Η εκδήλωση έγινε στο συγκεκριμένο χώρο προκειμένου να τους δοθεί η ευκαιρία να δουν από κοντά τις απονομές στα παιδιά τους . Συνεχίζουμε όλοι μαζί με την ίδιο μεράκι και την συνέπεια που χαρακτηρίζει την πορεία μας στο χώρο εδώ και πολλά χρόνια.

Πηγή: KavalaWebNews

Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button