Οικονομία

Αποδοτική η 4η επιχειρηματική αποστολή της Kourtidis Group στις ΗΠΑ

«Η 4η επιχειρηματική αποστολή της Kourtidis Group στις Η.Π.Α. ολοκληρώθηκε την προηγούμενη εβδομάδα. Επισκεφτήκαμε για έξι μέρες το San Francisco και για επτά μέρες την Νέα Υόρκη, όπου είχαμε με πάρα πολλές συναντήσεις, τόσο με Ελληνοαμερικάνους, αλλά και με Αμερικανούς, μέσα στην καρδιά του λόμπι. Κάναμε πολλά ραντεβού, αλλά το κυριότερο είναι ότι υπογράψαμε συμφωνίες, συνεργασίες και πωλήσεις που θα εμφανιστούν το επόμενο διάστημα». 

Τα παραπάνω επισήμανε σε δηλώσεις που έκανε στην ΕΡΑ Καβάλας, ο επικεφαλής του ομίλου Kourtidis Group, Νίκος Κουρτίδης, ο οποίος παράλληλα υπογράμμισε ότι «σημαία της αποστολής μας στην Αμερική, ήταν η Θάσος, το νησί μας. Και εκεί επικεντρωθήκαμε, στην διαφήμιση των έργων μας στο νησί».

«Αυτό που μας χαροποίησε ιδιαίτερα είναι ότι γνώριζαν όλοι για την εταιρεία μας και για τα έργα μας…»

«Πραγματικά υπήρχε μεγάλη ανταπόκριση, γιατί αυτοί οι άνθρωποι δεν έχουν έρθει ποτέ ούτε στη Θάσο, ούτε στην Καβάλα, αλλά ούτε καν στην Θεσσαλονίκη. Και προχωρήσαμε σε αγορές απευθείας στην περιοχή μας. Αυτό βέβαια που μας χαροποίησε ιδιαίτερα είναι ότι γνώριζαν όλοι για την εταιρεία μας και για τα έργα μας. Μ’ όποιον βρεθήκαμε από την ομογένεια, γνώριζαν τα πάντα για μας. Και αυτό είναι πολύ τιμητικό για μας. Να πούμε ακόμη ότι η εταιρεία μας στα billboard της  Τime Square. Πραγματικά ήταν κάτι πολύ συγκινητικό, να είμαστε εκεί και εκείνη τη στιγμή να διαφημίζεται η εταιρεία μας και η περιοχή μας. Είμαστε πολύ χαρούμενοι γι’ αυτό», ανέφερε ακόμη ο επικεφαλής του ομίλου Kourtidis Group στις δηλώσεις που έκανε στην ΕΡΑ Καβάλας.

Πηγή: KavalaWebNews

Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button