Θάσος

Άνοιγμα του δήμου Θάσου στην τουριστική αγορά της Τουρκίας

Σε σημαντικές συναντήσεις b2b που πραγματοποιήθηκαν μέχρι και το Σάββατο (11/10) στην Κωνσταντινούπολη, συμμετέχει αποστολή του Δήμου Θάσου και της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Για το θέμα έκανε δηλώσεις στην ΕΡΑ Καβάλας, ο αντιδήμαρχος Τουρισμού του Δήμου Θάσου, Γιάννης Μαρκιανός, ο οποίος παράλληλα αναφέρθηκε και στις τρεις νέες πτήσεις τσάρτερ από τη Ρουμανία που προστίθενται για το επόμενο καλοκαίρι στο αεροδρόμιο της Καβάλας.

«Η Τουρκία αποτελεί για μας μία πολύ σημαντική αγορά…»

«Βρισκόμαστε στην Κωνσταντινούπολη, όχι σε τουριστική έκθεση, αλλά σε συναντήσεις b2b, οι οποίες διοργανώνονται από την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Είμαστε σε μία αποστολή μαζί με τον δήμαρχο της Θάσου, τον Οργανισμό Τουρισμού του νησιού και στελέχη της Π.Α.Μ.Θ. και συμμετέχουμε από την Πέμπτη (9/10) σε μία σειρά από συναντήσεις, οι οποίες γίνονται στα γραφεία τη Ένωσης Τουριστικών Πρακτόρων της Τουρκίας. Η Τουρκία αποτελεί για μας μία πολύ σημαντική αγορά και θα συνεχίσουμε να δίνουμε πάρα πολύ μεγάλη έμφαση σε αυτή για να γίνει ακόμη περισσότερο γνωστό το νησί μας. Βλέπουμε κυρίως τουριστικούς πράκτορες σε συναντήσεις που έχουν κλειστεί, όπου γίνεται και η παρουσίαση του προϊόντος μας. Έχουμε μία εξαιρετική συνεργασία με την διοίκηση της Π.Α.Μ.Θ. που διοργανώνει αυτές τις συναντήσεις και φροντίζουμε να κινούμαστε ακόμη πιο δυναμικά όλοι μαζί», ανέφερε σχετικά ο κ. Μαρκιανός. 

Αποτέλεσμα σημαντικής προσπάθειας οι τρεις νέες πτήσεις τσάρτερ από τη Ρουμανία

«Επίσης να πούμε ένα νέο που μας αφορά και μας απασχολεί πολύ, καθώς έχουμε την πρόσθεση τριών νέων πτήσεων για το επόμενο καλοκαίρι από τρεις πόλεις της Ρουμανίας. Είναι πλέον είναι γεγονός ότι θα ξεκινήσουν για το αεροδρόμιο της Καβάλας. Με πάρα πολύ αγώνα τις πετύχαμε, είναι πτήσεις τσάρτερ, για τις οποίες όλοι μόχθησαν και βλέπουμε ότι ο στόχος ο οποίος έχουμε θέσει τα τελευταία δυο χρόνια για την ενίσχυση του αεροδρομίου της Καβάλας γίνεται πράξη και δυναμώνει ακόμη περισσότερο την περιοχή μας και το τουριστικό προϊόν», πρόσθεσε στη συνέχεια των δηλώσεών του ο αντιδήμαρχος Τουρισμού του Δήμου Θάσου.

Επόμενοι σταθμοί η Σαρδηνία και το Λονδίνο

Τέλος, ο Γιάννης Μαρκιανός επισήμανε ότι επόμενος σταθμός είναι στις 21 Οκτωβρίου σε διαγωνισμό στον οποίον θα μετέχει η Θάσος στην Σαρδηνία, όπου διεκδικεί ευρωπαϊκό τίτλο ως νησιωτικός προορισμός.

«Θα βρεθούμε εκεί μαζί με την Περιφέρεια, η οποία επίσης διαγωνίζεται και ευελπιστούμε ότι θα έχουμε ευχάριστα αποτελέσματα. Συνεχίζουμε με τη μεγάλη τουριστική έκθεση του Λονδίνου όπου και εκεί έχουμε ήδη μία σειρά προγραμματισμένων συναντήσεων και περιμένουμε σίγουρα ευχάριστες εξελίξεις», σημείωσε καταληκτικά ο αντιδήμαρχος Τουρισμού του Δήμου Θάσου.

Πηγή: KavalaWebNews

Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button