Καβάλα

Χρήστος Μποσμπότης: Προτεραιότητα στα προβλήματα της καθημερινότητας του πολίτη

Η επίλυση των προβλημάτων της καθημερινότητας του πολίτη, αλλά και η θωράκιση έναντι των φυσικών καταστροφών, θα είναι τα δυο κυρίαρχα στοιχεία, στα οποία θα ρίξει το βάρος της η διοίκηση του Δήμου Παγγαίου για τα επόμενα πέντε χρόνια.

Τα παραπάνω υπογράμμισε στο πλαίσιο δηλώσεων που παραχώρησε στην ΕΡΑ Καβάλας, ο Αντιδημάρχος Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του δήμου Παγγαίου, Χρήστος Μποσμπότης.

«Το σχεδόν 70% που μας έδωσαν οι πολίτες σημαίνει ότι κάτι κάνουμε καλά. Παράλληλα όμως σημαίνει ότι και οι ευθύνες είναι πλέον ακόμη μεγαλύτερες…»

«Για τρίτη φορά, μετά τις εκλογές του 2014 και του 2019, τον Οκτώβριο του 2023 οι δημότες του Δήμου Παγγαίου επέλεξαν την παράταξη του Φίλιππου Αναστασιάδη μ’ ένα πολύ μεγάλο ποσοστό που αγγίζει σχεδόν το 70%. Αυτό σημαίνει ότι κάτι κάνουμε καλά. Παράλληλα όμως αυτό σημαίνει ότι και οι ευθύνες είναι πλέον ακόμη μεγαλύτερες για εμάς. Γιατί όσο περισσότερο σε εμπιστεύονται οι πολίτες, τόσο και το βάρος των ευθυνών είναι ακόμη μεγαλύτερο», επισήμανε χαρακτηριστικά ο κ. Μποσμπότης. 

«Εκεί πιστεύω ότι θα πρέπει να δοθεί βαρύτητα, αυτό θα είναι το στοίχημα της επόμενης πενταετίας και πιστεύω στον Δήμο Παγγαίου να το κερδίσουμε αυτό το στοίχημα…»

«Ξεκινάει μια καινούργια πενταετία, στην οποία θα πρέπει να εστιάσουμε κατ’ εμέ κυρίως στην καθημερινότητα του πολίτη, να λύσουμε δηλαδή όλα τα προβλήματα της καθημερινότητάς του και φυσικά στα να ρίξουμε το βάρος μας σε θέματα της θωράκισης του Δήμου, έναντι των φυσικών καταστροφών, οι οποίες με την κλιματική αλλαγή καθημερινά θα βλέπουμε ότι θα μας απασχολούν όλο και περισσότερο. Είτε πρόκειται για πυρκαγιές, είτε πρόκειται για πλημμύρες. Εκεί πιστεύω ότι θα πρέπει να δοθεί βαρύτητα, αυτό θα είναι το στοίχημα της επόμενης πενταετίας και πιστεύω στον Δήμο Παγγαίου να το κερδίσουμε αυτό το στοίχημα», ανέφερε καταληκτικά στις δηλώσεις του ο κ. Μποσμπότης. 

Πηγή: KavalaWebNews

Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button