Καβάλα

«Φόρτωσαν» τα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας στη Θάσο

Μπορεί να πηγαίνουν πολύ καλά τα πράγματα με τον τουρισμό στην Θάσο φέτος, ακόμα πιο καλά και από το 2019, όμως πολλά είναι τα προβλήματα που υπάρχουν με τα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας.

Ίσως να ακούγεται απλό όμως δεν είναι, λέει ο πρόεδρος των ξενοδόχων Θάσου κ. Πάρις Παρασχούδης. Ειδικά για τους Ρουμάνους, που αποτελούν φέτος τον κύριο τουρισμό για το νησί, που έχουν ένα άριστο δίκτυο κινητής τηλεφωνίας στην χώρα τους και δεν μπορούν να επικοινωνήσουν με τους δικούς τους από την Ελλάδα εύκολα.

«Αυτό που μας ταλαιπώρησε αυτό το καλοκαίρι στον τουρισμό», λέει σε δηλώσεις του ο κ. Παρασχούδης, «είναι τα δίκτυα τηλεφωνίας. Οι Ρουμάνοι που έχουν ένα εξαιρετικό δίκτυο τηλεφωνίας και πολλά δεδομένα δεν μπορούν να τα αξιοποιήσουν δυστυχώς στο νησί. Οπότε έχουν πολλά παράπονα και αυτό είναι ένα μεγάλο μείον για το νησί, σε ότι αφορά τα δίκτυα τηλεφωνίας και απόλυτη ευθύνη σ’ αυτό έχουν οι εταιρείες. Τα δίκτυα είναι καινούργια όμως δεν μπορούν να αντέξουν τον φόρτο τους καλοκαιρινούς μήνες. Αυτό ισχύει για όλες τις υποδομές του νησιού».

Σχετικά με την συνέχεια του τουριστικού ρεύματος ο κ Παρασχούδης μας είπε πως για φέτος δεν περιμένουμε άλλα charters. Τουρίστες φέτος είχαμε και από άλλες περιοχές και όχι μόνο από τα Βαλκάνια, όπως Ουγγαρία, Ουκρανία, Τσεχία, Πολωνία και Ιταλία ακόμη, από την Λιθουανία και την Πολωνία.

«Πιστεύω», σημειώνει ο κ. Παρασχούδης, «πως μέχρι τα μέσα του Σεπτέμβρη θα πάμε πολύ καλά, όμως για το τελευταίο δεκαπενθήμερο του Σεπτέμβρη δεν έχουμε εικόνα, ενώ οι περισσότερες κρατήσεις αυτής της περιόδου θα είναι της τελευταίας στιγμής και όλα θα εξαρτηθούν από τα πρακτορεία και όχι από τους οδικούς τουρίστες».

Πηγή: KavalaWebNews

Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button