Καβάλα

«Φως στο τούνελ» για την ύδρευση του Ζυγού από τις πηγές Βοϊράνης

Για την ύδρευση του Δημοτικού Διαμερίσματος του Ζυγού από τις πηγές Βοϊράνης, μίλησε στην ΕΡΑ Καβάλας, ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας, Ντέμης Κοτσακίδης.

Όπως ανέφερε αρχικά τις επόμενες ημέρες θα βγει στον αέρα διαγωνισμός για το μεγάλο έργο της ύδρευσης, καθώς έχουν προχωρήσει οι διαδικασίες χρηματοδότησης στο κομμάτι που αφορά την κοινοπραξία του ΤΑΡ. 

«Και η σημερινή διοίκηση του κ. Μουριάδη θέλει να το ολοκληρώσει όσο πιο γρήγορα γίνεται, γιατί κουραστήκαμε και οι κάτοικοι και αυτοί που ασχολούμαστε με την τοπική αυτοδιοίκηση…»

«Απ’ όσο γνωρίζουμε την πρώτη περίοδο του 2024 θα μπουν τα μηχανήματα και θα ξεκινήσει το έργο. Αυτές τις ημέρες συνδέεται μία καινούργια γεώτρηση στην κοινότητα του Φιλίππων, η οποία έχει αρκετό καιρό είχε απαγόρευση από την Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας, λόγω υψηλών ποσοστών νιτρικών στο νερό της. Είναι ένα έργο βασικό που το περιμένουμε, το οποίο και η σημερινή διοίκηση του κ. Μουριάδη θέλει να το ολοκληρώσει όσο πιο γρήγορα γίνεται, γιατί κουραστήκαμε και οι κάτοικοι και αυτοί που ασχολούμαστε με την τοπική αυτοδιοίκηση, να συζητάμε, να πανηγυρίζουμε, να χαιρόμαστε για τα αυτονόητα», ανέφερε σχετικά ο κ. Κοτσακίδης.

«Τεχνικά δεν είναι κάποιο μεγάλο και δύσκολο έργο, αλλά μένει να το δούμε και στην πράξη…»

«Πρέπει να αφήσουμε πίσω το νερό και τους δρόμους και να ασχοληθούμε με άλλα θέματα πιο αναπτυξιακά, που θα αλλάξουν λίγο την καθημερινότητά μας. Αλλά όταν δεν μπορούμε να λύσουμε το θέμα το νερού, είναι κατανοητό ότι πρέπει να τελειώνουμε και με αυτό. Θέλω να πιστεύω ότι ο ανάδοχος που θα προκύψει θα κινηθεί βάσει χρονοδιαγράμματος. Τεχνικά δεν είναι κάποιο μεγάλο και δύσκολο έργο, αλλά μένει να το δούμε και στην πράξη», επισήμανε καταληκτικά στις δηλώσεις του ο πρόεδρος του Δημοτικού Διαμερίσματος Ζυγού του Δήμου Καβάλας.

Πηγή: KavalaWebNews

Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button