ΠαγγαίοΧωρίς κατηγορία

Υπογράφηκε η σύμβαση για την Ενεργειακή Αναβάθμιση του Κλειστού Γυμναστηρίου του Δήμου Παγγαίου

Ο Δήμαρχος Παγγαίου Αναστασιάδης Φίλιππος υπέγραψε την Τετάρτη σύμβαση για την Ενεργειακή Αναβάθμιση και Επέκταση χώρου του Κλειστού Γυμναστηρίου ΔΑΚΕ του Δήμου Παγγαίου – Προϋπολογισμού 1.825.000€

Το Κλειστό Γυμναστήριο της Ελευθερούπολης αποτελεί ένα αναπόσπαστο κομμάτι του Αθλητικού Παγγαίου. Καθ’ όλη τη διάρκεια λειτουργίας του έχει φιλοξενήσει και συνεχίζει να φιλοξενεί πλήθος αθλητικών, και όχι μόνο, εκδηλώσεων και συλλόγων της ευρύτερης περιοχής του Δήμου. Επιπλέον, αποτελεί έδρα της ομάδας Καλαθοσφαίρισης ΓΣΕ , ενός επιτυχημένου συλλόγου που έχει διαρκώς ανοδική πορεία. Για να διατηρηθεί ο αθλητισμός σε υψηλά επίπεδα χρειάζονται συγκεκριμένες προϋποθέσεις. Μία από αυτές είναι η ύπαρξη σύγχρονων και άρτιων αθλητικών εγκαταστάσεων.

Έχοντας πάντοτε ως γνώμονα τον σεβασμό προς το περιβάλλον, διαμορφώνουμε κινήσεις φιλικά προσκείμενες προς αυτό. Προχωράμε λοιπόν στην Ενεργειακή Αναβάθμιση και την επέκταση του κτιρίου η οποία στοχεύει:

Στην εξοικονόμηση ενέργειας για περιορισμό της σπατάλης των ενεργειακών αποθεμάτων.

Στην ενσωμάτωση τεχνολογιών Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας.

Στην κατασκευή νέας εξέδρας συνολικά 900 θέσεων

Στην κατασκευή νέων σύγχρονων αποδυτηρίων

Τα οφέλη είναι τόσο οικονομικά όσο και περιβαλλοντικά.

Τέλος, υλοποιείται ένα πάγιο αίτημα του ΓΣΕ, καθώς με την κατασκευή νέας κερκίδας και αποδυτηρίων θα επιτευχθούν οι απαραίτητες προδιαγραφές που θέτει η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης και η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.

Πηγή: KavalaWebNews

Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button