Αθλητικά

Το 15ο Kids Open TAE KWON DO την Κυριακή στο «Αλεξάνδρα Δήμογλου»

Ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Πολιτισμού, Απόστολος Μουμτσάκης, ο Αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης και Διεθνών Σχέσεων, Αρχέλαος Γρανάς, και ο Προπονητής του Αθλητικού Συλλόγου Καβάλας TAE KWON DO (ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ), Χάρης Παλτόγλου, το μεσημέρι της Πέμπτης 11 Μαΐου, παραχώρησαν συνέντευξη Τύπου για να παρουσιάσουν το Πρόγραμμα των αγώνων του 15ου Kids Open TAE KWON DO, που θα γίνουν την Κυριακή 14 Μαΐου, θα ξεκινήσουν στις 10 το πρωί και θα φιλοξενηθούν στο κλειστό δημοτικό αθλητικό Κέντρο «Αλεξάνδρα Δήμογλου» (Καλαμίτσα).

ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Ο κ. Μουμτσάκης επισήμανε ότι, ύστερα από 14 διοργανώσεις, το πλήθος των αθλητών είναι τόσο μεγάλο, που δεν μπορεί να χωρέσει στο «Αλεξάνδρα Δήμογλου», και επανέλαβε τα σχέδια της διοίκησης του Δήμου για κατασκευή νέου, σύγχρονου και μεγαλύτερου κλειστού γυμναστηρίου στην περιοχή Περιγιαλίου, το οποίο θα καλύπτει και τις υπόλοιπες ανάγκες της Καβάλας στον τομέα της διοργάνωσης πανελλήνιων και διεθνών αθλητικών συναντήσεων, στο πλαίσιο της ανάπτυξης του Αθλητικού Τουρισμού.

Υπογράμμισε ότι «με τις όποιες οικονομικές δυνατότητες έχουμε ως Δήμος, προσπαθούμε να βελτιώσουμε την ποιότητα ζωής των δημοτών μας μέσα από την άθληση», και κάλεσε τους δημότες «να επιβραβεύσουν με ένα ζεστό χειροκρότημα» τις προσπάθειες των αθλητών του TAE KWON DO. Ενός απαιτητικού αθλήματος, που βασίζεται στην πειθαρχία, στον σεβασμό προς τον συνάνθρωπο και στην αυτοσυγκέντρωση. Ενός αθλήματος που ταιριάζει στη φυσιογνωμία της πόλης μας».

Ο κ. Γρανάς χαρακτήρισε τη διοργάνωση ως «αθλητικό γεγονός μεγάλου βεληνεκούς», και αναφερόμενος στον κ. Παλτόγλου, είπε πως «του έχουμε εμπιστευτεί τα παιδιά μας για να τα εκπαιδεύσει, ώστε να γίνουν χριστοί πολίτες». Εξέφρασε τη χαρά του που «η πόλη θα πλημμυρίσει πάλι από παιδιά, όπως με τις εκδηλώσεις “Άδοντες και Ψάλλοντες”, γεγονός που δείχνει ότι η πόλη έχει ανάγκη νέων υποδομών για να φιλοξενεί μεγάλα αθλητικά γεγονότα, «όπως αγώνες TAE KWON DO, ενός αθλήματος που είναι 3ο σε πληθυσμό αθλητών στην Ελλάδα».

Ο κ. Παλτόγλου γνωστοποίησε ότι έρχονται στην Καβάλα για να συμμετάσχουν στους αγώνες περισσότεροι από 600 αθλητές, από την Ορεστιάδα μέχρι τη Λάρισα, οι οποίοι έχουν μαζί και τους προπονητές και τους συνοδούς τους. Ευχαρίστησε τον Δήμο Καβάλας και την Περιφέρεια Αν. Μακεδονίας-Θράκης «για τη βοήθεια που παρέχουν διαχρονικά, όποτε τους ζητηθεί», καθώς και τους εθελοντές, τους γονείς και τους χορηγούς, που στηρίζουν την διοργάνωση.

Πηγή: KavalaWebNews

Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button