Αθλητικά

Το ποδόσφαιρο άρχισε στην Α΄ Εθνική, άρχισε όμως και η απογοήτευση

Το περασμένο Σαββατοκύριακο άρχισε το 63ο πρωτάθλημα της πρώτης τη τάξει κατηγορίας ποδοσφαίρου ήτοι της Α’ Εθνικής ή Σούπερ Λιγκας. Όμως για μια ακόμα φορά επαληθεύτηκε ό,τι ακριβώς φοβάμαι κάθε χρόνο. Το θέαμα της 1ης αγωνιστικής ήταν γενικά «μία από τα ίδια» εκτός από ένα παιχνίδι που έγινε την Παρασκευή 19 Αυγούστου 2022 και συγκεκριμένα αυτό του ΒΟΛΟΥ με τον Αστέρα Τρίπολης που ήρθε 3-3. Τα υπόλοιπα τρία το Σάββατο και τρία την Παρασκευή ήταν κάτι σαν άνοστος χαλβάς!!!

Και αν επαληθευτεί η σοφή παροιμία ότι «η αρχή είναι το ήμισυ του παντός» τότε αλίμονο για το ποδόσφαιρο της χώρας μας! Συγχρόνως τα απογοητευτικά μηνύματα έρχονται και από τις ομάδες που αγωνίζονται στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Οι μισές αποκλείστηκαν οι άλλες μισές παλεύουν να περάσουν με την ψυχή στο στόμα. Και η γενική βαθμολογία της Ελλάδας όλο και κατεβαίνει…

Με συνέπεια σε λίγα χρόνια, μην σας κάνει εντύπωση, να βρεθούμε ΜΟΝΟ με μία ομάδα στην Ευρώπη και όλοι μας απλά θα απορούμε ως συνήθως!!

Το φαιδρό σημείο είναι ότι την ίδια στιγμή τα άλλα αθλήματα έφεραν από την Ευρώπη πάνω από μία ντουζίνα έπαθλα και εμείς ασχολούμαστε μόνο με το ποδόσφαιρο! Τι να πω; Είμαστε άξιοι της αρρωστημένης νοοτροπίας μας! Και άντε άρχισε η Α’ Εθνική, το πότε θα αρχίσουν η Β΄ και η Γ΄ Εθνική σας πέρασε ποτέ από μυαλό; Να σας απαντήσω εγώ ευθέως. Του Αγίου Κούκου. Δηλαδή εάν και εφόσον!!!

Και να περάσω στο ουσιαστικό το ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ. Τι φταίει για όλη αυτή την ερματοφρόδιτη κατάσταση και αν υπάρχει επιτέλους γιατρειά βρε αδελφέ!!!

Μόνο αν η προετοιμασία γίνει αυτή που πρέπει να γίνει και όχι πασαλείματα. Οι μεταγραφές γίνονται αράδα και οι διαφημίσεις παικτών που δεν τους ξέρει ούτε η μάνα τους επίσης. Οι μετάγραφες που είχαν αυστηρή ημερομηνία όταν υπήρξε μόνο μία περίοδος 1 μήνα, έγινε άλλο ένα μήνα την 2η περίοδο (Ιούλιος και Ιανουάριος). Τώρα είναι από 2 μήνες έκαστη περίοδο (Ιούλιος-Αύγουστος) και (Ιανουάριος-Φεβρουάριος).

Α, να μην το ξεχάσω, τώρα θα προστεθεί και το δίδυμο Μάρτιος – Σεπτέμβριος για τους άνεργους ποδοσφαιριστές που έγιναν τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό περισσότεροι από τους ιδιωτικούς και δημοσίους υπαλλήλους! Σε τι χώρα ζούμε ΘΕΕ ΜΟΥ; Δεν είναι βέβαια δύσκολο να καταλάβετε αγαπημένοι μου φίλοι αδελφικοί αναγνώστες και μη, ότι αυτό έχει πλήρες αντίκτυπο και στο εθνικό μας συγκρότημα. Και άντε το Κατάρ το χάσαμε. Τουλάχιστον να μην χαθεί και η Ευρώπη το 2024.

Ευτυχώς πιστεύω ότι το μπάσκετ θα είναι αυτό που θα μας ξελασπώσει. Σε λίγο που μπαίνει ο Σεπτέμβριος θα δείτε του λόγου το αληθές. Αρκετά πικραθήκαμε από το ποδόσφαιρο, ας χαρούμε τουλάχιστον στο μπάσκετ.

VERITE’ 54 ANEE’

Πηγή: KavalaWebNews

Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button