Περιφέρεια

Το «πηγαδάκι» στη Θάσο και ο νέος αντιπεριφερειάρχης Καβάλας

Δημοσίευμα της εφημερίδας «Μαχητής της Θράκης», «τοποθετεί» τον Αλέξη Πολίτη στη θέση του Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας από 1/1/2022.

Ο γενικός γραμματέας του Ιατρικού συλλόγου Καβάλας βρέθηκε τον 15Αυγουστο μαζί με τον Περιφερειάρχη Χρήστο Μέτιο και τον Κώστα Κουρτίδη στη Θάσο, απ΄ όπου και η σχετική φωτογραφία. Η εφημερίδα γράφει ότι ο κ. Κουρτίδης θα είναι ο νέος αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης από 1/1/2022, ενώ εκτιμά ότι ο κ. Πολίτης θα αναλάβει από τον νέο χρόνο αντιπεριφερειάρχης Καβάλας.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο αντιπεριφερειάρχης Καβάλας Κώστας Αντωνιάδης, σε πρόσφατες δηλώσεις του στην «Πρωινή», επεσήμανε ότι η θητεία του βάσει του νόμου λήγει την 31-12-2021 και είναι στην διακριτική ευχέρεια του κ. Μέτιου να επιλέξει τους αντιπεριφερειάρχες για την επόμενη διετία.

«Νομίζω ότι ο καθένας αξιολογείται. Δίνει τις εξετάσεις του σε καθημερινή βάση. Ο τελικός κριτής είναι ο λαός, αλλά και ο περιφερειάρχης», τόνισε ο κ. Αντωνιάδης προσθέτοντας ότι ο ίδιος θα παρουσιάσει τον Οκτώβριο αναλυτικά τον απολογισμό του έργου του στα δύο χρόνια της θητείας του.

Αναλυτικά το δημοσίευμα της εφημερίδας «Μαχητής της Θράκης»

Πρώτη κοινή εμφάνιση του Περιφερειάρχη ΑΜΘ Χρήστου Μέτιου με τον από 1/1/2022 νέο Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης Κώστα Κουρτίδη στην Θάσο τον 15Αυγουστο.

Μάλιστα ο Κώστας Κουρτίδης, σχολίασε στο fb τα παρακάτω για το «πηγαδάκι»: Αλλά και τον νέο Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας (επίσης απο 1/1/2022 Αλέξη Πολίτη)

“Χρόνια πολλά σε όλο τον κόσμο από την πανέμορφη Θάσο!

Αφού παρακολούθησαμε τη Θεία Λειτουργία στην Παναγία, κατόπιν ευχηθήκαμε στον φίλο μας Πάνο Ζαμπέκο στον Λιμένα.

Και του χρόνου με υγεία και πολλά χαμόγελα αισιοδοξίας”.

Στην παρέα συμμετείχε και ο εντεταλμένος Περιφερειακός σύμβουλος Αλέξης Πολίτης, γενικός γραμματέας του Ιατρικού συλλόγου Καβάλας και ειδικός Πνευμονολόγος, που είναι μαζί τους στην φωτογραφία και θα είναι ο νέος Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας απο 1/1/2022 στη θέση του νυν Κώστα Αντωνιάδη..!

Πηγή: KavalaWebNews

Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button