Θάσος

Το Δημοτικό Συμβούλιο Θάσου διαμαρτύρεται για το κλείσιμο των ΕΛΤΑ στον Πρίνο

Το Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Θάσου με την υπ’ αριθ. 149/12-07-2023 (ΑΔΑ: 6ΡΡΝΩΡΔ-8ΝΜ) Απόφασή του με θέμα: «Περί έκδοσης ψηφίσματος για την διακοπή λειτουργίας υποκαταστήματος των ΕΛΤΑ στον Πρίνο Θάσου», αποφάσισε ομόφωνα:

«Το Δημοτικό Συμβούλιο Θάσου εκφράζει την απόλυτη αντίθεσή του με την αιφνιδιαστική απόφαση των ΕΛΤΑ για την διακοπή λειτουργίας του υποκαταστήματος του στον Πρίνο Θάσου από την ερχόμενη Δευτέρα και για την οποία ο Δήμος δεν είχε καμία προηγούμενη ενημέρωση.

Το υποκατάστημα των ΕΛΤΑ στον Πρίνο Θάσου, ιδιαιτέρως εντός της τουριστικής περιόδου, εξυπηρετεί πέραν των άλλων τραπεζικές συναλλαγές επιχειρήσεων, πολιτών και επισκεπτών της ευρύτερης περιοχής του Πρίνου Θάσου και όπως προκύπτει ΔΕΝ είναι παθητικό.

Ο Δήμος της Θάσου είναι σύμφωνος να συμβάλει στα πλαίσια των δυνατοτήτων του για την συνέχιση λειτουργίας του υποκαταστήματος των ΕΛΤΑ στον Πρίνο Θάσου.

Ζητά από την Διοίκηση των Ελληνικών Ταχυδρομείων την επανεξέταση της συγκεκριμένης απόφασης, ώστε να συνεχιστεί η λειτουργία του υποκαταστήματος των ΕΛΤΑ στον Πρίνο Θάσου».

Γραφείο Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Θάσου

Πηγή: KavalaWebNews

Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button