Αθλητικά

Τον νέο προπονητή του ΑΟΚ παρουσίασε ο Alexander Haditaghi 

Τον νέο προπονητή του ΑΟΚ, Σάκη Παπαβασιλείου παρουσίασε ο νέος ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΟ ΚΑΒΑΛΑ 1965, Alexander Haditaghi, σε συνέντευξη Τύπου το πρωί της Τετάρτης στην αίθουσα Τύπου του «Ανθή Καραγιάννη».

Σε δηλώσεις του ο κ. Παπαβασιλείου τόνισε ότι όλο το πλάνο κινείται γύρω από τη συμμετοχή της ομάδας στη Superleague 2 την οποία θεωρεί βέβαιη, με στόχο την επιστροφή της στην πρώτη ποδοσφαιρική κατηγορία. Ζήτησε επίσης τη στήριξη του κόσμου στο νέο της ομάδας, ενώ τόνισε ότι θα ενισχυθεί με Έλληνες και ξένους παίκτες, καθώς και με παίκτες από την K19. Πρόσθεσε ακόμη ότι θα γίνουν παρεμβάσεις σε πολλούς χώρους του γηπέδου, σύμφωνα με τα πρότυπα επαγγελματικών ομάδων μεγάλων κατηγοριών.

Alexander Haditaghi: Σκληρά λόγια για τους «ριψάσπιδες», οι «εχθροί της πόλης» και ο δημοτικός σύμβουλος που δεν ήρθε ποτέ

Ο νέος ιδιοκτήτης της ΠΑΕ, Alexander Haditaghi, από την πλευρά του, αποκάλυψε πως το προηγούμενο διάστημα αντιμετώπισε δυσκολίες από ανθρώπους της πόλης οι οποίες έπαιξαν ρόλο στην καθυστέρηση της κατάθεσης των δικαιολογητικών για τη συμμετοχή της ομάδας στη Superleague 2.

Ο κ. Haditaghi, χαρακτήρισε «εχθρό της πόλης» όποιον στρέφεται κατά της ομάδας και ζήτησε ενότητα και στήριξη στην ομάδα. Όπως είπε, οι προηγούμενοι ιδιοκτήτες της ΠΑΕ άφησαν την ομάδα «πεθαμένη» και υποσχέθηκε ότι οι εχθροί της ομάδας θα φύγουν «και θα παραμείνουν μακριά», ζητώντας παράλληλα τη στήριξη του κόσμου για την αναγέννηση του ΑΟΚ. Ευχαρίστησε τέλος τον Δήμαρχο Καβάλας Θόδωρο Μουριάδη, τον Αντιδήμαρχο Απόστολο Μουμτσάκη και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου για τη στήριξη που παρείχαν στον ίδιο και στην ομάδα.

Πηγή: KavalaWebNews

Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button