Εργασία

Σύστημα ειδοποίησης για επιθέσεις στο προσωπικού του Νοσοκομείου

Εντός των επόμενων ημερών αναμένεται να εγκατασταθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας ασύρματο σύστημα ειδοποίησης του προσωπικού ασφαλείας, σε περίπτωση επίθεσης σε μέλη του ιατρονοσηλευτικού προσωπικού.

Τα παραπάνω έκανε γνωστά μιλώντας στην τοπική ΕΡΑ, η πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Καβάλας, Κατερίνα Πετράκη.

«Το αίτημά μας έγινε δεκτό από τον διοικητή του Νοσοκομείου και εντός των επόμενων ημερών το εν λόγω σύστημα θα εγκατασταθεί…»

«Ζητήσαμε από τον διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Καβάλας, τον κ. Γερόπουλο,  την εγκατάσταση ενός συστήματος ειδοποίησης με ασύρματο χειριστήριο, επειδή έχουμε μονές βάρδιες απόγευμα και νύχτα και κάποια σημεία του Νοσοκομείου είναι απομονωμένα, να υπάρχει μία ασύρματη συσκευή, ώστε όταν υπάρχει κίνδυνος για το προσωπικό να ειδοποιείται ο υπεύθυνος ασφαλείας της πύλης για να μπορεί να επέμβει. Το αίτημά μας έγινε δεκτό από τον διοικητή του Νοσοκομείου και εντός των επόμενων ημερών το εν λόγω σύστημα θα εγκατασταθεί», ανέφερε χαρακτηριστικά για το θέμα η κ. Πετράκη.

Το Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας έχει προστεθεί πλέον στο σχέδιο επιτήρησης στόχων κι ως εκ τούτου θα υπάρχει συχνή αστυνόμευση

Στο πλαίσιο των δηλώσεών της η κ. Πετράκη ευχαρίστησε για άλλη μια φορά δημόσια τον αστυνομικό διευθυντή Καβάλας, ταξίαρχο, Ιωάννη Καραμανλή, ο οποίος απάντησε θετικά στο αίτημα του Σωματείου Εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Καβάλας για αστυνομική παρουσία σε αυτό, λόγω των περιστατικών βίας που καταγράφονται κατά του ιατρονοσηλευτικού προσωπικού.

«Είχαμε θετική εξέλιξη στο αίτημά μας, καθώς μας απάντησε η Αστυνομική Διεύθυνση Καβάλας και ο αστυνομικός διευθυντής, ο κ. Καραμανλής, ότι το Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας έχει προστεθεί πλέον στο σχέδιο επιτήρησης στόχων κι ως εκ τούτου θα υπάρχει συχνή αστυνόμευση και παρουσία αστυνομικής δύναμης», δήλωσε σχετικά η πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Καβάλας.

«Ζητάμε επίσης 24ωρη παρουσία αστυνομικής δύναμης στο Γ.Ν.Κ. – Καμία εξέλιξη, προς το παρόν για το θέμα του πάρκινγκ»

«Είναι μια πολύ θετική εξέλιξη για εμάς και θεωρούμε ότι αργότερα μπορεί να υπάρξει κι αυτό που επίσης ζητάμε, δηλαδή 24ωρη παρουσία αστυνομικής δύναμης στο Νοσοκομείο μας. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε την Αστυνομική Διεύθυνση Καβάλας και προσωπικά τον κ. Καραμανλή. Ήταν στόχος μας να μπούμε στο επιχειρησιακό τους σχέδιο και το θεωρούμε πάρα πολύ σοβαρό το ότι καταφέραμε και μπήκαμε σε αυτό και είμαστε στους στόχους που έχει επισημάνει η Αστυνομική Διεύθυνση Καβάλας», συμπλήρωσε ακόμη η κ. Πετράκη. 

Ερωτηθείσα τέλος για το αν υπάρχει κάποια εξέλιξη σε σχέση με το πάρκινγκ του Γ.Ν.Κ., η κ Πετράκη σημείωσε: «Όσον αφορά το μεγάλο θέμα της στάθμευσης του Νοσοκομείου, προς το παρόν δεν υπάρχει καμία εξέλιξη, από όσο γνωρίζουμε τουλάχιστον».

Πηγή: KavalaWebNews

Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button