Εργασία

Σύσκεψη φορέων: Να τηρηθούν αυστηρά τα μέτρα στην Καβάλα

Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στην Αντιπεριφέρεια ΠΕ Καβάλας, με θέμα την αυστηρή τήρηση των μέτρων που θα ισχύουν στην ΠΕ Καβάλας από σήμερα και μέχρι τις 24 Σεπτεμβρίου, μετά και από την επιβολή του τοπικού lockdown.

Στην σύσκεψη ήταν παρόντες ο κ. Πασχάλης Συριτούδης, Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, ο κ. Ιωάννης Καραμανλής, Αστυνομικός Διευθυντής Καβάλας, ο δήμαρχος Καβάλας κ. Θόδωρος Μουριάδης, ο δήμαρχος Παγγαίου κ. Φίλιππος Αναστασιάδης, ο αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Καβάλας κ. Κωνσταντίνος Αντωνιάδης και ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Καβάλας κ. Μάρκος Δέμπας.

Στην σύσκεψη επισημάνθηκε ότι πρέπει να υπάρξει αυστηρή τήρηση των μέτρων που ισχύουν, σύμφωνα με την ΚΥΑ 4297/16.09.2021, και τονίστηκε ιδιαίτερα ότι σε τυχόν παραβάσεις θα υπάρξει επιβολή προστίμων. Ειδικότερα τα μέτρα που ισχύουν από σήμερα είναι τα εξής:

-Απαγόρευση κυκλοφορίας από 01:00 το βράδυ έως 06:00 το πρωί, με εξαίρεση λόγους εργασίας και σοβαρούς λόγους υγείας.

-Απαγόρευση μουσικής καθ’ όλο το εικοσιτετράωρο σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος και ψυχαγωγίας.

Τα μέτρα ισχύουν από σήμερα, Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου και ώρα 06.00 έως την Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου και ώρα 6:00.

Καλούμε τις επιχειρήσεις μας αλλά και τους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στην τήρηση των μέτρων και πριν της 1:00 να έχουν κλείσει τις επιχειρήσεις τους και να βρίσκονται στις κατοικίες τους.

Η Πανδημία δυστυχώς είναι εδώ και πρέπει όλοι μας να τηρήσουμε τα μέτρα προκειμένου να φύγουμε από αυτή την δυσάρεστη κατάσταση που έχει δημιουργηθεί το συντομότερο δυνατό.

Ο πρόεδρος

Μάρκος Δέμπας

Πηγή: KavalaWebNews

Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button