Περιφέρεια

Συναυλία του Αλκίνοου Ιωαννίδη στο Ακόντισμα σε συνέχεια του  Cosmopolis

Συνέντευξη τύπου έδωσε την Δευτέρα το πρωί ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Κώστας Αντωνιάδης για να ενημερώσει σχετικά με τις εκδηλώσεις που θα γίνουν στο Ακόντισμα της Νέας Καρβάλης και είναι συνέχεια του φεστιβάλ Cosmopolis.

Όπως είπε το Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου στις 9.30 το βράδυ στο Ακόντισμα θα δοθεί συναυλία με τον καλλιτέχνη Αλκίνοο Ιωαννίδη. Η συναυλία αυτή θα χρηματοδοτηθεί εξ ολοκλήρου από την Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας, πράγμα που σημαίνει πως όποιος θέλει να την παρακολουθήσει μπορεί να το κάνει δωρεάν. Το ενδιαφέρον του κοινού είναι μεγάλο και ενημερώνεται ο κόσμος που θέλει να κάνει κρατήσεις θέσεων ηλεκτρονικά να μπεί στο viva gr. Οι κρατήσεις γίνονται μόνο ηλεκτρονικά για τους γνωστούς λόγους της πανδημίας.

Η συναυλία αυτή γίνεται αμέσως μετά τις εκδηλώσεις του Δήμου Καβάλας, του Cosmopolis ώστε να συνεχίσει να υπάρχει τουριστική και καταναλωτική διάθεση και προβολή του Νομού της Καβάλας από τις γύρω περιοχές. Εν τω μεταξύ ο Αλκίνοος Ιωαννίδης πιθανά θα δώσει συνέντευξη τύπου την Παρασκευή ή το πρωί του Σαββάτου.

Στα τέλη Σεπτεμβρίου με αρχές Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί ακόμα μια εκδήλωση στο πλαίσιο του φεστιβάλ Via Egnatia, ώστε να μπορέσουμε να έχουμε μια επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου. Για την εκδήλωση αυτή είπε ο κ Αντωνιάδης θα ενημερώσει τη επόμενη εβδομάδα.

Πηγή: KavalaWebNews

Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button