Περιφέρεια

Συνάντηση του Παύλου Ζησίμου με συνταξιούχους επαγγελματίες

Συνάντηση του Παύλου Ζησίμου με συνταξιούχους επαγγελματίες

Στη Χρυσούπολη ολοκληρώθηκε  η διαδικασία των εκλογών για το ΔΣ του Σωματείου Συνταξιούχων ΟΑΕΕ  Ν. Καβάλας και ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Γεώργιος-Παύλος Ζησίμου της Νέας Περιφερειακής Αναγέννησης κατά τη διάρκεια περιοδείας του στην αγορά της έδρας του Δήμου Νέστου επισκέφτηκε την κάλπη που στήθηκε στο Δημοτικό Θέατρο της πόλης. Εκεί συνομίλησε με υποψήφιους και μέλη του σωματείου με ιδιαίτερη θέρμη καθώς ο ίδιος  προέρχεται από οικογένεια με μακρά παράδοση στο εμπόριο ενώ από το 2006 εκλέγεται στο ΔΣ του Επιμελητηρίου Καβάλας.

Σε ανάρτηση του στο Facebook ανέφερε: «Η μαχητικότητα αυτών των ανθρώπων που στήριξαν την τοπική οικονομία για δεκαετίες και ανέπτυξαν την επιχειρηματικότητα αποτελώντας παράδειγμα για όλους τους νεότερους, μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε να διεκδικούμε όσα αξίζουμε.»

Να σημειωθεί πως η ιστορία της εμπορικής δραστηριότητας της οικογένειας Ζησίμου ξεκινά πριν από 110 χρόνια στη Μικρά Ασία. Το 2019 μάλιστα το Επιμελητήριο βράβευσε τον Γεώργιο-Παύλο Ζησίμου για την μακρόχρονη παρουσία και προσφορά στην οικονομική ανάπτυξη της Καβάλας της επιχείρησης του,  καθώς υπήρξε από τις πρώτες εγγεγραμμένες σε αυτό με αδιάλειπτη δραστηριότητα έκτοτε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Πηγή: KavalaWebNews

Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button