Καβάλα

Συνάντηση του Θ. Μουριάδη με τους νεοεκλεγέντες δημοτικούς συμβούλους

Με τους νεοεκλεγέντες δημοτικούς συμβούλους της παράταξης «Σύγχρονος Δήμος» συναντήθηκε την Τέταρτη ο δήμαρχος Καβάλας Θόδωρος Μουριάδης.

Σχετικά με την συνάντηση ο κ. Μουριάδης σημειώνει σε ανάρτησή του:

Το βράδυ της Τετάρτης 1 Νοεμβρίου 2023 συναντήθηκα στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας με τους νεοεκλεγέντες δημοτικούς συμβούλους της παράταξής μου, προκειμένου να τους ενημερώσω για τις βασικές αλλαγές που προβλέπει το νέο νομοσχέδιο της κυβέρνησης για την τοπική αυτοδιοίκηση.

Αυτές οι συναντήσεις θα γίνονται ανά τακτά χρονικά διαστήματα, με στόχο την καλύτερη λειτουργία της νέας διοίκησης και την ανταλλαγή απόψεων για την άμεση επίλυση του προβλημάτων που θα παρουσιάζονται είτε στην πόλη, είτε στη Δημοτική Ενότητα Φιλίππων.

Μέσα στις επόμενες ημέρες θα έρθω σε επαφή τόσο με τα μέλη του νέου Τοπικού Συμβουλίου Καβάλας, όσο και με τα νέα διοικητικά σχήματα που προέκυψαν σε όλες τις τοπικές κοινότητες του Δήμου Καβάλας από την εκλογική αναμέτρηση της 8ης Οκτωβρίου.

Με το ολοκληρωμένο και πλήρως κοστολογημένο πρόγραμμα μας για την περίοδο 2024 – 2028, το οποίο ενέκριναν με ευρεία πλειοψηφία οι συνδημότες μας, θα συνεχίσουμε την προσπάθεια ανάπτυξης και προόδου του Δήμου Καβάλας.

Πηγή: KavalaWebNews

Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button