Καβάλα

Συνάντηση στο Επιμελητήριο Καβάλας με τον Ευρωβουλευτή  Στέλιο Κυμπουρόπουλο

Το Επιμελητήριο Καβάλας, μέλος του Ευρωπαϊκού Δικτύου Στήριξης Επιχειρήσεων Enterprise Europe Network, σας ενημερώνει για την συνάντηση του Προέδρου, κ. Μάρκου Δέμπα, με τον Ευρωβουλευτή, κ. Στέλιο Κυμπουρόπουλο, η οποία πραγματοποιήθηκε χθες, Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 στα γραφεία της Δομής Στήριξης της νεοφυούς Επιχειρηματικότητας και της Καινοτομίας – Kick it.

Στα πλαίσια μίας γόνιμης συζητήσεως, όπου είχαμε την ευκαιρία να ενημερώσουμε τον κ. Κυμπουρόπουλο για τα τρέχοντα ζητήματα αναφορικά με  τις επιχειρήσεις και την επιχειρηματικότητα της Καβάλας,  ήτοι για τα προβλήματα ακρίβειας, υψηλού κόστους μεταφοράς και διακίνησης των εμπορευμάτων, για τα  θέματα ενιαίας Οικονομικής πολιτικής στην Ευρώπη, για τη προσπάθεια βελτίωσης των πυλών εισόδου, για τα ευρωπαϊκά προγράμματα ενίσχυσης, καθώς και για πλήθος άλλων ζητημάτων, που αφορούν τον τουρισμό και τον κλάδο της αγροδιατροφής.

Ακόμη, στη συνάντηση το παρόν έδωσαν, η κα. Μαρία Δαλκίτση, εκπρόσωπος του Οικονομικού Επιμελητηρίου, η οποία έκανε μία ουσιαστική παρέμβαση για τα φλέγοντα ζητήματα που αφορούν την σύγχρονη επιχειρηματικότητα, ο εκπρόσωπος του Εμπορικού Συλλόγου Καβάλας, κ. Γιάννης Χατζηαβραμίδης, ο Πρόεδρος του Σωματείου Λογιστών, κ. Δημήτριος Καρατσιώρας, ο Πρόεδρος του ΝΟΔΕ – ΔΕΕΠ Καβάλας, κ. Μπαμπης Δρακος, καθώς και ο κ. Ιορδάνης Παπαντίδης

Ο Πρόεδρος και η Διοίκηση του Επιμελητηρίου Καβάλας θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά τον Ευρωβουλευτή για την ιδιαίτερα τιμητική παρουσία του, τόσο στον ειδικό χώρο Kavala Kick it – Δομή Στήριξης Επιχειρηματικότητας και Καινοτομίας, όσο και στην πόλη μας εν συνόλω.

Του ευχόμαστε καλή επιτυχία στις επερχόμενες Ευρωεκλογές και καλή συνέχεια στο έργο του.

Ο Πρόεδρος

Μάρκος Δέμπας

Πηγή: KavalaWebNews

Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button