Εργασία

Συνάντηση εργασίας στο ΤΕΕ ΑΜ με τον Αντιπεριφερειάρχη Υποδομών της ΑΜ-Θ, Μιχάλη Αμοιρίδη

Επίσκεψη στα γραφεία του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ανατολικής Μακεδονίας στην Καβάλα πραγματοποίησε το μεσημέρι της Πέμπτης 30 Δεκεμβρίου 2022 ο νέος Αντιπεριφερειάρχης Υποδομών της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Μιχάλης Αμοιρίδης, ενόψει της ανάληψης των καθηκόντων του από 1 Ιανουαρίου 2023.

Στη συνάντηση εργασίας με τον πρόεδρο του Τεχνικού Επιμελητηρίου, Απόστολο Παυλίδη και τον αντιπρόεδρο, Σωτήρη Λαζαρίδη έγινε συζήτηση για τεχνικά ζητήματα της περιοχής και τους τρόπους επιτάχυνσης των διαδικασιών ωρίμανσης μελετών και έργων.

Ο κ. Αμοιρίδης αναφέρθηκε στην ιδιαίτερη σημασία που αποδίδει η Περιφέρεια ΑΜ-Θ στο Τεχνικό Επιμελητήριο, τον επίσημο τεχνικό σύμβουλο της Πολιτείας, ευελπιστώντας σε στενή συνεργασία με ουσιαστικά θετικά αποτελέσματα.

Ο πρόεδρος του Τμήματος, Απόστολος Παυλίδης συνεχάρη τον κ. Αντιπεριφερειάρχη Υποδομών και του ευχήθηκε καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα, σημειώνοντας πως το Τεχνικό Επιμελητήριο, στο πλαίσιο του θεσμικού του ρόλου, είναι συνεχώς διαθέσιμο για ουσιαστική και γόνιμη συνεργασία, αρωγός στην κατεύθυνση της βιώσιμης ανάπτυξης της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Πηγή: KavalaWebNews

Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button