Οικονομία

Στον Άλεξ Χαντιτάτζι η Αλάνα της Ηρακλείτσας

Ο Καναδοϊρανός επιχειρηματίας και μεγαλομέτοχος του ΑΟΚ Άλεξ Χαντιτάτζι είναι ο πλειοδότης του ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την Αλάνα της Ηρακλείτσας.

Ο πλειστηριασμός ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 21 Δεκεμβρίου 2021 και πλειοδότης αναδείχθηκε ο κ. Χαντιτάτζι, ο οποίος πρόσφερε 18,5 εκατ. ευρώ. Η αρχική τιμή είχε οριστεί στα 9,1 εκατ. ευρώ.

Ο κ. Χαντιτάτζι προτίθεται νε προχωρήσει σε τουριστικές επενδύσεις (ανέγερση εξοχικών κατοικιών, καταστημάτων εστίασης, ξενοδοχείων κτλ.).

Η ανακοίνωση του ΤΑΙΠΕΔ

Το ΤΑΙΠΕΔ, εταιρεία μέλος του Υπερταμείου (ΕΕΣΥΠ), ανακοινώνει ότι ολοκληρώθηκε η ηλεκτρονική δημοπρασία (e-Auction IX) με δικαίωμα αντιπροσφορών μέσω του ιστοτόπου www.e-publicrealestate.gr για την αξιοποίηση του παραθαλάσσιου ακινήτου στη Νέα Ηρακλείτσα Καβάλας.

Η ηλεκτρονική δημοπρασία στο πλαίσιο του e-Auction IX που διενεργήθηκε σήμερα και δημιούργησε ένα ανταγωνιστικό περιβάλλον προσφορών και διαφάνειας με την τελική προσφορά να είναι κατά 103,3% αυξημένη σε σχέση με την τιμή εκκίνησης, η οποία είχε διαμορφωθεί στα 9,1 εκατ. ευρώ. Πλειοδότης αναδείχθηκε ο κ. Alexander Haditaghi με το τίμημα να διαμορφώνεται στα 18,5 εκατ. ευρώ.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΤΑΙΠΕΔ αναμένεται να συγκληθεί το επόμενο διάστημα για την επικύρωση του αποτελέσματος του e-Auction ΙΧ.

Το ακίνητο στη Νέα Ηρακλείτσα Καβάλας αποτελείται από δύο όμορα παραθαλάσσια οικόπεδα, συνολικής επιφάνειας 149,733 στρέμματα. Το ακίνητο, χωροθετημένο στον απαράμιλλης ομορφιάς κόλπο του Παλαιού, είναι επίπεδο, έχει αμμώδες παραλιακό μέτωπο μήκους 600 μ. και διαθέτει απεριόριστη θέα στον κόλπο της Καβάλας και στα ανατολικά παράλια της νήσου Θάσου.

Πηγή: KavalaWebNews

Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button