Καβάλα

Σκυλοπαρέλαση και πολλά άλλα στο πάρκο Φαλήρου

Ο Δήμος Καβάλας, σε συνεργασία με την εθελοντική του ομάδα “Δίκτυο Φιλόζωων Δήμου Καβάλας”, διοργανώνει ανοιχτή εκδήλωση προς τιμήν των τετράποδων φίλων μας, στο Πάρκο Φαλήρου, την Κυριακή 7 Απριλίου 2024 από τις 11 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι.

Η εκδήλωση περιλαμβάνει διάφορες ενδιαφέρουσες δραστηριότητες, ενώ κατά τη διάρκεια της θα γίνει και μία σύντομη ενημέρωση για τη φροντίδα και την εκπαίδευση των αδέσποτων ζώων.

“ADOPT FESTIVAL” ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Αναλυτικές πληροφορίες για το πρόγραμμα της εκδήλωσης:

11:00-11:45: Έναρξη εκδήλωσης

Ομιλία Αντιδημάρχου

Περιγραφή των επερχόμενων δράσεων με την συμμετοχή του Δικτύου Φιλόζωων Δήμου Καβάλας για την προώθηση των υπεύθυνων υιοθεσιών αδέσποτων ζώων συντροφιάς του Δήμου μας.

Ενημέρωση από Εκπαιδευτή

Eνημέρωση για τα οφέλη της εκπαίδευσης ενός σκύλου στην η ενίσχυση της αυτοπεποίθησης και κοινωνικοποίησης του, αλλά και στην πιο ουσιαστική επικοινωνία μεταξύ του σκύλου και του ιδιοκτήτη. Σύντομη επίδειξη βασικών εντολών στα σκυλάκια του καταφυγίου

Ενημέρωση από Κτηνίατρο

Ενημέρωση για την σπουδαιότητα της πρόληψης και παρακολούθησης του κατοικιδίου μας γύρω από την εμφάνιση συμπτωμάτων τα οποία δείχνουν πιθανό πρόβλημα υγείας.

Διαγωνισμός καλύτερης φωτογραφίας Dog&Cat Photo Booth, με κριτές το κοινό που θα συμμετάσχει στην εκδήλωση.

11:45-13:00: Παράλληλες δραστηριότητες:

Pet Shop corners: γνωρίστε τους επαγγελματίες της πόλης και ενημερώσου για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους

Face painting: για μεγάλους και μικρούς

Kissing Booth: συνάντηση με σκυλιά του καταφυγίου

13:00: Κλείσιμο Εκδήλωσης –

Σκυλοπαρέλαση

Όσοι επιθυμούν μπορούν να συμμετάσχουν με τους σκύλους τους στην σκυλοπαρέλαση με αφετηρία το Πάρκο Φαλήρου και τερματισμό το Τελωνείο Καβάλας.

Στόχο της εκδήλωσης αποτελεί η κινητοποίηση – ευαισθητοποίηση των πολιτών γύρω από θέματα φιλοζωίας και κυρίως η προώθηση των υπεύθυνων υιοθεσιών αδέσποτων ζώων συντροφιάς, που αυτήν την στιγμή φιλοξενούνται στο καταφύγιο και το κυνοκομείο του Δήμου μας.

Όλοι μαζί μπορούμε να δημιουργήσουμε μία νέα πραγματικότητα σε εκατοντάδες ζώα που καθημερινά υποφέρουν!

Πηγή: KavalaWebNews

Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button