Καβάλα

Σάββας Μιχαηλίδης: Οι πολίτες επιβράβευσαν την ειλικρίνεια και το έργο μας

«Το πολυπληθές και αξιόλογο ψηφοδέλτιό μας από πλευράς προσώπων, έπαιξε τον δικό του ρόλο / Ο βασικός στόχος, που είναι η συνεχής δημιουργία νέων και σοβαρών υποδομών στον Δήμο Νέστου, δεν αλλάζει»

«Οι πολίτες του Δήμου Νέστου επιβράβευσαν την ειλικρίνειά μας και το γεγονός ότι αφήνουμε το έργο μας να προβληθεί κι όχι να το προβάλλουμε ιδιαίτερα εμείς. Αυτό ήταν νομίζω το κυρίαρχο στοιχείο των εκλογών της 8ης Οκτωβρίου».

Τα παραπάνω υπογράμμισε στο πλαίσιο δηλώσεων που παραχώρησε στον «Ενήμερο» ο επανεκλεγείς δήμαρχος Νέστου, Σάββας Μιχαηλίδης, ο συνδυασμός του οποίου έλαβε ένα συντριπτικό ποσοστό σχεδόν της τάξης του 80%.

«Είναι ιδιαίτερα τιμητικό το γεγονός ότι οι συμπολίτες μου με εξέλεξαν για τέταρτη φορά δήμαρχο Νέστου και μάλιστα με ένα τεράστιο ποσοστό…»

«Το πολυπληθές και αξιόλογο ψηφοδέλτιό μας από πλευράς προσώπων, θεωρώ ότι και αυτό έπαιξε τον δικό του ρόλο. Δεν μας ψήφισαν όσοι δεν μας συμπαθούν. Από εκεί και πέρα συνεχίζουμε αυτό που έχουμε μάθει να κάνουμε όλα αυτά τα χρόνια. Για εμένα είναι ιδιαίτερα τιμητικό το γεγονός ότι οι συμπολίτες μου με εξέλεξαν για τέταρτη φορά δήμαρχο Νέστου και μάλιστα με ένα τεράστιο ποσοστό σχεδόν 80%. Συνήθως κάθε φορά που εκλέγεται κάποιος το ποσοστό που λαμβάνει μειώνεται, όμως δεν έγινε έτσι στη δική μας περίπτωση», επισήμανε χαρακτηριστικά ο κ. Μιχαηλίδης.

«Ο βασικός μας στόχος, που είναι η συνεχής δημιουργία νέων και σοβαρών υποδομών για τον Δήμο μας, δεν αλλάζει…»

«Αφού περάσουν και οι περιφερειακές εκλογές, θα ξεκινήσουμε και πάλι, θα εισέλθουμε στους ρυθμούς που πρέπει και θα προχωρήσουμε με πολλή δουλειά.

Ο βασικός μας στόχος, που είναι η συνεχής δημιουργία νέων και σοβαρών υποδομών για τον Δήμο μας, δεν αλλάζει και συνεχίζεται και στη νέα θητεία μας. Με τα μεγάλα έργα θα μπορέσουμε να μειώσουμε την ψαλίδα που μας χωρίζει από Δήμους του κέντρου και φυσικά να έχουμε τη δυνατότητα για αναβαθμισμένες όσο περισσότερο γίνεται υπηρεσίες προς τους δημότες μας», ανέφερε καταληκτικά στις δηλώσεις του στον «Ενήμερο» ο Σάββας Μιχαηλίδης. 

Αναλυτικά τα αποτελέσματα των εκλογών της 8ης Οκτωβρίου στον Δήμο Νέστου

Όσον αφορά τα αναλυτικά αποτελέσματα στον Δήμο Νέστου, σε σύνολο 25.658 εγγεγραμμένων, στις κάλπες των 64 εκλογικών τμημάτων προσήλθαν 13.762 ψηφοφόροι, με το ποσοστό συμμετοχής να ανέρχεται στο 53,46%.

Ο συνδυασμός «Νέα Εποχή» του Σάββα Μιχαηλίδη έλαβε 10.486 ψήφους, ποσοστό 78,56% και 21 έδρες στο νέο δημοτικό συμβούλιο.

Ο συνδυασμός «Ο Δήμος Αλλάζει» του Αναστάσιου Τσολάκη έλαβε 2.486 ψήφους, ποσοστό 18,62% και 4 έδρες.

Τέλος, ο συνδυασμός «Λαϊκή Συσπείρωση Νέστου» της Χάρις Πηλίτση έλαβε 376 ψήφους, ποσοστό 2,82% και καμία έδρα.

Πηγή: KavalaWebNews

Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button