Καβάλα

Πρόταση για την αναβάθμιση του Γυμνασίου – Λυκείου Κρηνίδων υπέβαλε ο δήμος Καβάλας

Στις 7 Σεπτεμβρίου 2021 εκδόθηκε από την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης ΠΕΠ Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, η πρόσκληση με κωδικό ΑΜΘ/105/Α/Α ΟΠΣ: 5095/7-9-2021 με τίτλο: “ΑΝΑΠΤΥΞΗ / ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ / ΔΡΑΣΗ 10α.19.2”, σύμφωνα με την οποία καλούνται οι δήμοι της Περιφέρειας ΑΜ-Θ να υποβάλλουν προτάσεις για επεμβάσεις που αφορούν “βελτιώσεις – επεκτάσεις – λειτουργικής και ενεργειακής αναβάθμισης υφιστάμενων υποδομών – τήρησης εγκεκριμένων κτηριολογικών – προσβασιμότητας ΑμΕΑ και προμήθεια μέσων μεταφοράς αυτών”.

Ως ημερομηνία υποβολής των προτάσεων ορίστηκε το διάστημα από 15/9 έως 29/10/2021.

Ο Δήμος Καβάλας, την Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2021, υπέβαλε την πρόταση του για την Ανακαίνιση και Αναβάθμιση του Γυμνασίου – Λυκείου Κρηνίδων.

Το προτεινόμενο έργο περιλαμβάνει δύο μεγάλες κατηγορίες παρεμβάσεων. Η πρώτη αφορά εργασίες ενεργειακής αναβάθμισης του σχολείου που αντιστοιχεί στο 60% του προϋπολογισμού, ενώ η δεύτερη αφορά εργασίες βελτίωσης των κτηριακών υποδομών και του περιβάλλοντος χώρου του σχολείου, οι οποίες αντιστοιχούν στο 40% του προϋπολογισμού του έργου.

Πηγή: KavalaWebNews

Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button