Καβάλα

Πρόσκληση του δήμου Καβάλας για συμμετοχή στην Ολυμπιακή Λαμπαδηδρομία

Ο Δήμος Καβάλας απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση προς όλους όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στην Ολυμπιακή Λαμπαδηδρομία για τους Ολυμπιακούς Αγώνες «Παρίσι 2024», καθώς και στη διέλευση και τελετή σχετικά με την Ολυμπιακή Φλόγα στο Δήμο Καβάλας, που θα πραγματοποιηθεί στις 22 Απριλίου 2024.

ΑΙΤΗΣΗ

Πιο συγκεκριμένα, καλούνται οι ενδιαφερόμενοι αθλητές, από τις 24/1/2024 και μέχρι τις 31/1/2024, να υποβάλλουν αίτηση συμμετοχής ως λαμπαδηδρόμοι, στον 1ο όροφο του Δημαρχείου Καβάλας (Κύπρου 10). Οι αιτούντες θα πρέπει να συνυποβάλλουν πρόσφατη ηλεκτρονική φωτογραφία και αντίγραφο της αστυνομικής τους ταυτότητας ή διαβατηρίου.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2513 500 304 και 305

Για την εκτύπωση της αίτησης πατήστε στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://docs.google.com/document/d/1fnA7d85wFwCuKzfpl-eTbmeD0y4i6Lcn/edit?usp=sharing&ouid=109448518931898444125&rtpof=true&sd=true

ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους, ενώ σε περίπτωση που ο Δήμος επιλέξει λαμπαδηδρόμο κάτω των 18 ετών, αυτό θα γίνεται μόνο με τη συγκατάθεση της ΕΟΕ και κατ’ εξαίρεση των κανονισμών. Η επιλογή των λαμπαδηδρόμων είναι στην ευχέρεια του Δήμου Καβάλας, τηρώντας την Αρχή περί ισότητας των φύλων.

Προτεραιότητα έχουν:

● Οι Ολυμπιονίκες

● Οι διακριθέντες στον Αθλητισμό με σειρά προτεραιότητας διάκρισης (όπως Παγκόσμια-Ευρωπαϊκά-Πανελλήνια Πρωταθλήματα κ.ο.κ)

● Οι διακεκριμένοι στις Τέχνες, στα Γράμματα και στην κοινωνική προσφορά

● Στις ανωτέρω ιδιότητες περιλαμβάνονται αθλητές ή άτομα που ανήκουν στις ομάδες με ειδικές δεξιότητες (ΑΜΕΑ)

Σημειώνεται ότι στη διαδικασία απαγορεύεται η συμμετοχή Πολιτικών και Θρησκευτικών παραγόντων, σύμφωνα με τον κανονισμό της Οργανωτικής Επιτροπής. Ως πολιτικοί παράγοντες νοούνται οι Υπουργοί, Υφυπουργοί, Αναπληρωτές Υπουργοί, Γενικοί Γραμματείς Υπουργείων, Μέλη του Κοινοβουλίου, Περιφερειάρχες, Αντιπεριφερειάρχες, Περιφερειακοί Σύμβουλοι, Δήμαρχοι, Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί Σύμβουλοι και Σύμβουλοι Τοπικών Κοινοτήτων. Αποκλείονται όσοι έχουν τιμωρηθεί για παραβίαση κανονισμών περί ντόπινγκ ή έχουν καταδικασθεί για αδικήματα που δημιουργούν ασυμβίβαστα και κωλύματα κατά τη νομοθεσία.

Πηγή: KavalaWebNews

Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button