Καβάλα

Προχωρά με γρήγορους ρυθμούς το έργο του Αγίου Νικολάου

«Γενικώς προχωράμε με γρήγορους ρυθμούς στο έργο του Αγίου Νικολάου και θέλουμε πολύ σύντομα τουλάχιστον ό,τι έχει να κάνει με το χώμα να τελειώσει, να πέσει τσιμέντο, σε πρώτη φράση το μπετόν καθαριότητας όπως λέμε και μετά να αρχίσει ο εργολάβος να κάνει την οριστική αποκατάσταση με την πλακόστρωση που πρέπει να γίνει».

Τα παραπάνω τόνισε στο πλαίσιο δηλώσεων που έκανε στην ΕΡΑ Καβάλας, ο πρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α.Κ., Απόστολος Χρόνης, ο οποίος συμπλήρωσε: «Χρειάζεται λίγη υπομονή από όλους. Μέχρι το Πάσχα θεωρώ ότι θα έχουμε τελειώσει με το πιο σημαντικό κομμάτι, ώστε να παραδώσουμε την περιοχή και στους καταστηματάρχες και στους πολίτες της Καβάλας, όπως και στους επισκέπτες που περιμένουμε». 

«Δουλεύουν όλα τα συνεργεία και του εργολάβου της Δ.Ε.Υ.Α.Κ. και ο ΔΕΔΔΗΕ για την υπογειοποίηση των καλωδίων, αλλά και η Τεχνική Υπηρεσία με τον δικό της εργολάβο, ο οποίος θα προχωρήσει στις αποκαταστάσεις…»

«Οι εργασίες συνεχίζονται στην περιοχή του Αγίου Νικολάου, δουλεύουν όλα τα συνεργεία και του εργολάβου της Δ.Ε.Υ.Α.Κ. και ο ΔΕΔΔΗΕ για την υπογειοποίηση των καλωδίων, αλλά και η Τεχνική Υπηρεσία με τον δικό της εργολάβο, ο οποίος θα προχωρήσει στις αποκαταστάσεις. Στην οδό Ψαρών τελειώσαμε με τα δίκτυα ύδρευσης και αποχέτευσης ομβρίων. Έχουν τελειώσει και τα λούκια της αποχέτευσης των σπιτιών, των ομβρίων δηλαδή που πηγαίνουν προς το δίκτυο, οπότε ο εργολάβος θα ξεκινήσει την τσιμεντόστρωση άμεσα. Σιγά σιγά θα προχωρήσουμε στις υπόλοιπες οδούς, όπως η Έλλης που είναι σε καλό στάδιο και τελειώνει. Είναι εκεί η αρχαιολόγος τελειώνει και το τρίτο σημείο που είχε δημιουργηθεί το θέμα, οπότε μόλις τελειώσει και η αρχαιολόγος θα περάσουν και τα υπόλοιπα δίκτυα από εκεί. Δουλεύουμε και στην Δαρδανελίων αυτή τη στιγμή. Ένα συνεργείο της Δ.Ε.Υ.Α.Κ. βρίσκεται ακριβώς δίπλα στον Άγιο Νικόλαο όπου υπάρχει ένα προβληματικό δίκτυο αποχέτευσης. Θα κάνουμε καινούργιο δίκτυο αποχέτευσης που μέχρι το μεσημέρι της Τρίτης (4/3) θα έχει τελειώσει, ώστε να γίνει η αποκατάσταση από τον εργολάβο της Τεχνικής Υπηρεσίας», ανέφερε σχετικά με την πορεία των έργων στον Άγιο Νικόλαο ο πρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α. Καβάλας. 

«Μέχρι το μεσημέρι της Δευτέρας (4/3) επρόκειτο να βγει στον αέρα ο διαγωνισμός που αφορά την υδροδότηση από τις πηγές Βοϊράνης…»

Στο πλαίσιο των δηλώσεών του, ο Απόστολος Χρόνης αναφέρθηκε και στο θέμα της υδροδότησης από τις Πηγές Βοϊράνης, επισημαίνοντας σχετικά: «Μέχρι το μεσημέρι της Δευτέρας (4/3) επρόκειτο να βγει στον αέρα ο διαγωνισμός που αφορά την υδροδότηση από τις πηγές Βοϊράνης, καθώς είχαμε την προηγούμενη εβδομάδα την έγκριση των τευχών δημοπράτησης, οπότε την περασμένη Παρασκευή (1/3) το απόγευμα, το διοικητικό συμβούλιο της Δ.Ε.Υ.Α.Κ. πήρε ομόφωνη απόφαση για να βγει στον αέρα ο διαγωνισμός. Σε σαράντα ημέρες θα έχουμε ανάδοχο, θα τρέξουμε όσο γίνεται πιο γρήγορα. Θέλουμε φέτος τουλάχιστον οι πρώτοι κάτοικοι της Δημοτικής Ενότητας Φιλίππων να αρχίσουν να πίνουν νερό από τις πηγές Βοϊράνης από το Κεφαλάρι».  

Πηγή: KavalaWebNews

Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button