Καβάλα

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στις οδούς Παλαιολόγου και Αστεριάδη

Από τον Δήμο Καβάλας ανακοινώνεται ότι εξαιτίας των εργασιών κατασκευής δικτύου μεταφοράς φυσικού αερίου της ΔΕΔΑ, θα πραγματοποιηθούν προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από τη Δευτέρα 24 έως και το Σάββατο 29 Ιουλίου 2023, στις οδούς Παλαιολόγου (από τη συμβολή της με την οδό Δαγκλή έως τη συμβολή της με την οδό Μητροπόλεως) και Αστεριάδη (από τη συμβολή της με την οδό Χάριτος έως τη συμβολή της με την οδό Μετεώρων).

Πιο συγκεκριμένα, για λόγους ασφαλείας, εξαιτίας της στενότητας των οδών Παλαιολόγου και Αστεριάδη, θα πραγματοποιηθεί διακοπή κυκλοφορίας σε τμήματα τους κατά τις ώρες εργασίας και παράλληλη απαγόρευση στάθμευσης.

Η παράκαμψη των οχημάτων καθόδου θα γίνεται διαμέσου των οδών Μετεώρων, Περσεφόνης, Αρτέμιδος, Αρχιμήδους και Θέτιδος, όπου τα οχήματα θα καταλήγουν στην οδό Τσολάκη, ενώ για τα οχήματα ανόδου η παράκαμψη θα γίνεται διαμέσου των οδών Χάριτος, Λουκιανού και Αστεριάδη.

Η κυκλοφορία των οχημάτων εκτάκτου ανάγκης, αστικών και βαρέων οχημάτων θα γίνεται κανονικά (άνοδος και κάθοδος) με τη χρήση σημαιοφόρων κατά τις ώρες 07:30 – 15:30.

Πηγή: KavalaWebNews

Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button