Καβάλα

Πολιτισμένος πολιτικός διάλογος για κρίσιμα θέματα της ελληνικής κοινωνίας

Ενδιαφέρουσα πολιτική εκδήλωση στο Εργατικό Κέντρο Καβάλας

Τα μείζονα θέματα της ακρίβειας, της ανεργίας, αλλά και της πιθανής ιδιωτικοποίησης του νερού, τέθηκαν επί τάπητος στην επιτυχημένη πολιτική εκδήλωση με προσκεκλημένους τρεις υποψήφιους ευρωβουλευτές που διοργάνωσε πρόσφατα το Εργατικό Κέντρο Καβάλας.

Για το θέμα μίλησε στην ΕΡΑ Καβάλας, ο πρόεδρος του Ε.Υ.Κ., Γιώργος Μουρατίδης  ο οποίος υπογράμμισε αρχικά: «Ήταν μία πολιτική εκδήλωση, στην οποία κλήθηκαν τρεις υποψήφιοι ευρωβουλευτές που αποδέχτηκαν την πρότασή μας, από την Νέα Δημοκρατία, τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Π.Σ. και το ΠΑ.ΣΟ.Κ. – ΚΙΝ.ΑΛ. και πραγματικά εξελίχθηκε σε μία πάρα πολύ ωραία πολιτική συζήτηση με ανταλλαγή διαφορετικών απόψεων από τα τρία κόμματα». 

«Έγινε πολιτικός διάλογος, καθώς είχαν την ευκαιρία οι παρευρισκόμενοι να θέσουν τα ερωτήματα τους στους υποψήφιους ευρωβουλευτές και να πάρουν απαντήσεις…»

«Τα θέματα που θίξαμε ήταν η ακρίβεια, η ανεργία, το πολύ ενδιαφέρον θέμα της ιδιωτικοποίησης του νερού που απασχολεί και την κοινωνία της Καβάλας αρκετά έντονα και πραγματικά ήταν από τις πιο ωραίες πολιτικές συζητήσεις που θα μπορούσε κάποιος να συμμετέχει. Το κλίμα ήταν φιλικό, χωρίς καμία πολιτική αντιπαλότητα και έχθρα. Έγινε πολιτικός διάλογος, καθώς είχαν την ευκαιρία οι παρευρισκόμενοι να θέσουν τα ερωτήματα τους στους υποψήφιους ευρωβουλευτές και να πάρουν απαντήσεις και από τις τρεις πλευρές και έτσι εξελίχθηκε σε μία πάρα πολύ καλή συζήτηση», σημείωσε στη συνέχεια ο κ. Μουρατίδης. 

«Ένα από τα θέματα που θίξαμε ήταν αυτό της ακροδεξιάς, η οποία απλώνεται σαν ένα φίδι πλέον στην Ευρώπη, στο οποίο είμαστε κάθετοι και δεν το δεχόμαστε…»

«Πραγματικά είναι σπάνιο να μπορέσουμε να φέρουμε όλες τις πολιτικές δυνάμεις μαζί σε μία εκδήλωση. Μακάρι να μπορέσουμε στο μέλλον να το ξανακάνουμε και να το ανοίξουμε ακόμη περισσότερο, να ακούσουμε κι άλλες πολιτικές απόψεις, όμως φαίνεται ότι πρέπει να βάλουμε και κάποια όρια στις πολιτικές απόψεις που μπορούμε να ακούσουμε. Ένα από τα θέματα που θίξαμε στην εκδήλωση ήταν αυτό της ακροδεξιάς, η οποία απλώνεται σαν ένα φίδι πλέον στην Ευρώπη, στο οποίο είμαστε κάθετοι και δεν το δεχόμαστε σε καμία περίπτωση. Τέτοια μορφώματα πολιτικά δεν χωράνε σε χώρους δημοκρατικούς», επισήμανε καταληκτικά στις δηλώσεις του ο κ. Μουρατίδης.  

Πηγή: KavalaWebNews

Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button