Καβάλα

Πλήθος κόσμου στη «Λευκή Νύχτα» στην Ελευθερούπολη

Παρά την ζέστη ο κόσμος έδωσε δυναμικό «παρών» στη συναυλία του Γιάννη Κότσιρα η οποία πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής στην Ελευθερούπολη, στο πλαίσιο της «Λευκής Νύχτας».

Η οδός Φρίξου Παπαχρηστίδη γέμισε από νωρίς με κόσμο, ο οποίος περιηγήθηκε στα καταστήματα και παρακολούθησε τις διάφορες δράσεις της «Λευκής Νύχτας», οι οποίες κορυφώθηκαν με την συναυλία του Γιάννη Κότσιρα.  

Η αντιδήμαρχος Παγγαίου, Ζωή Απαζίδου, κάνοντας τον απολογισμό της «Λευκής Νύχτας» σημειώνει:

Η επιτυχία της Λευκής Νύχτας ήταν μια προσπάθεια πολλών ανθρώπων. Η μεγάλη απήχηση της εκδήλωσης ξεπέρασε τις προσδοκίες μας, αφού ο κόσμος που πλημμύρισε το κέντρο της Ελευθερούπολης ήταν πολύ περισσότερος από πέρυσι.

Συντροφιά μας φέτος ο Γιάννης Κότσιρας που μας ταξίδεψε με την μελωδική φωνή του, χαρίζοντας μας μοναδικές στιγμές.

Η επιτυχία αυτή οφείλεται πρωτίστως σε όσους προσέφεραν τη βοήθεια και την στήριξη τους χωρίς δεύτερη σκέψη αλλά και όσους επισκέφθηκαν την πόλη μας!!

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους βοήθησαν για να έχουμε αυτό το αποτέλεσμα τον Δήμαρχο Αναστασιάδης Φίλιππος, την Πρόεδρο της Κοινωφελούς Επιχείρησης Μυρσίνη Χρυσαφούδη, τους αντιδημάρχους Ανδρέας Καλλινικίδης και Χρήστος Πριονίδης. Τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Christos Bosmpotis. Το Α.Τ Ελευθερούπολης για την συνεργασία μας. Τον Προϊστάμενο καθαριότητας ΠΑΥΛΟΣ ΧΑΤΖΗΛΙΑΔΗΣ και όλο το προσωπικό του Δήμου και της Κοινωφελούς Επιχείρησης που κατέβαλαν τα μέγιστα. Τους ηλεκτρολόγους του Δήμου και ιδιαίτερα τον Dimitrios Karagiannopoulos. Όλους τους αθλητικούς και πολιτιστικούς συλλόγους που συμμετείχαν.

Πηγή: KavalaWebNews

Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button