Καβάλα

Παραιτήθηκε από δημοτικός σύμβουλος ο Μπάμπης Δράκος

Την παραίτησή του από την θέση του δημοτικού συμβούλου Καβάλας υπέβαλλε ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ Ν.Δ. Καβάλας Μπάμπης Δράκος.

Όπως τονίζει σε επιστολή του, οδηγήθηκε στην παραπάνω απόφαση, τα νέα του καθήκοντα ως προέδρου της ΔΕΕΠ περιορίζουν το χρόνο του, καθιστώντας δύσκολη την ενασχόλησή του με τα δημοτικά δρώμενα.

Αναλυτικά η επιστολή του κ. Μπάμπη Δράκου:

Στις 24 Οκτωβρίου 2021 μέσα από μία κορυφαία εσωκομματική δημοκρατική διαδικασία και με αθρόα συμμετοχή, τα μέλη της Νέας Δημοκρατίας του Νομού με επανεξέλεξαν Πρόεδρο της ΔΕΕΠ Ν.Δ. Καβάλας. Η εντολή αυτή και μάλιστα με μεγάλο ποσοστό, αποτελεί μεγάλη τιμή προς το πρόσωπό μου αφού δείχνει εμπιστοσύνη, αλλά και αναγνώριση της πολύχρονης προσφοράς μου. Αποτελεί όμως και μεγάλη ευθύνη, ένα στοίχημα προσωπικό για εμένα.

Στη νέα διετή θητεία μου, πέραν των καθημερινών υποχρεώσεων ενός Προέδρου ΔΕΕΠ, θα υπάρξουν κρίσιμες εκλογικές αναμετρήσεις (βουλευτικές-περιφερειακές-δημοτικές), αυξάνοντας στο μέγιστο τις υποχρεώσεις μου, αλλά και τις προσδοκίες των συναγωνιστών μου.

Μετά λοιπόν από ώριμη σκέψη υπέβαλλα την παραίτησή μου στον Δήμαρχο Καβάλας, θεωρώντας ότι τα νέα μου καθήκοντα περιορίζουν το χρόνο μου, καθιστώντας δύσκολη την ενασχόλησή μου με τα δημοτικά δρώμενα.

Υπήρξε πραγματικά μία δύσκολη απόφαση για εμένα. Τα έδρανα του Δημοτικού Συμβουλίου αποτελούν ύψιστο λειτούργημα και πραγματικά θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συνδημότες μου, Καβαλιώτες και Φιλιππησίους, που με τίμησαν με την ψήφο τους και μου έδωσαν την ευκαιρία να παλέψω για έναν καλύτερο Δήμο. Δεν θα ήθελα όμως με τίποτα να φανώ λιγότερο αντάξιος των περιστάσεων και των προσδοκιών τους, λόγω αυξημένων υποχρεώσεων.

Για τον λόγο αυτό θέλω να πιστεύω ότι η απόφασή μου αποτελεί μία ειλικρινή κατάθεση ψυχής απέναντι σε όλους, εύχομαι καλό υπόλοιπο θητείας σε όλους τους συναδέλφους μου στο Δημοτικό Συμβούλιο Καβάλας και τους ευχαριστώ από βάθος καρδιάς για τη συνεργασία.

Καβάλα 27 Δεκεμβρίου 2021

Με τιμή,

Μπάμπης Δράκος

Πηγή: KavalaWebNews

Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button