Αθλητικά

Ο Alex Haditaghi ευχαριστεί

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΟΚ Alex Haditaghi, με ανοιχτή επιστολή του ευχαριστεί όσους βοήθησαν για την δικαίωση της ομάδας.

Το κείμενο της επιστολής έχει ως εξής:

Οι άνθρωποι που είναι υπεύθυνοι για την δικαίωση του συλλόγου και την συμμετοχή του στην Super League 2 έχουν ονόματα

Μέχρι στιγμής το ταξίδι ήταν μεγάλο και κουραστικό. Όλα ξεκίνησαν στις 5 Αυγούστου και πλέον στις 9 Νοεμβρίου βρισκόμαστε σε μια σπουδαία και σημαντική στιγμή. Καταφέραμε να πετύχουμε τον στόχο μας και να πραγματοποιήσουμε τις υποσχέσεις μας, καθώς η ομάδα μας θα αγωνιστεί στο νέο πρωτάθλημα της Super League 2. Σαν ποδοσφαιρικός σύλλογος έχουμε πολύ δουλειά μπροστά μας. Πιστεύω πως μας περιμένουν κάποιοι πολύ δύσκολοι μήνες και μια πολύ δύσκολη σεζόν. Μια σεζόν που θα μας βρει να παλεύουμε για το δικαίωμα συμμετοχής μας στην επόμενη Super League 2 και φυσικά να θέσουμε τις βάσεις για να μπορέσουμε να βρεθούμε στην Super League μέσα στα επόμενα 3-4 χρόνια.

Ξέρω ότι οι περισσότεροι πιστεύετε πως ο κύριος Αυγενάκης και ο κύριος Τζουλάκης είχαν κάτι απέναντι στον ΑΟΚ και στην πόλη. Θέλω να πω στους φιλάθλους πως πιστεύω ότι τα πράγματα δεν είναι έτσι. Πιστεύω πως απλά μετέφρασαν τον νόμο διαφορετικά από εμάς. Πιστεύω πως είναι καλοί άνθρωποι και πως στο τέλος έκαναν το σωστό. Εκ μέρους του συλλόγου και της πόλης, θέλω να τους προσκαλέσω ως φιλοξενούμενους μας να δουν την ομάδα μας να παίζει στην έδρα της και να περάσουν χρόνο στην όμορφη πόλη μας.

Αντιδήμαρχε Παιδείας και Πολιτισμού, κύριε Απόστολε Μουμτσάκη, Δήμαρχε της πόλης, κύριε Θοδωρή Μουριάδη, Αντιδήμαρχε Αθλητισμού, κύριε Κώστα Βακιρτζή, Αντιδήμαρχε Οικονομικών, κύριε Γιάννη Προμούσα και λοιποί Δημοτικοί Σύμβουλοι και μέλη της διοίκησης της πόλης που βοήθησαν την προσπάθεια μας για δικαίωση του συλλόγου, σας ευχαριστώ για την υποστήριξη σας. Ξέρω ότι πολλοί από εσάς, δεχθήκατε επιθέσεις από διάφορα ΜΜΕ επειδή μας στηρίξατε, επειδή στηρίξατε την ομάδα της πόλης σας και το δικαίωμα της να παίξει στην Super League 2. Ανυπομονώ να συνεργαστώ μαζί σας για πολλά χρόνια στο μέλλον. Για τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης της πόλης που δεν στήριξαν την προσπάθεια μας, ανεξαρτήτως παράταξης, θέλω πολύ να σας γνωρίσω και φυσικά να σας έχουμε στις εξέδρες του γηπέδου μας όταν αγωνίζεται η ομάδα μας. Ας αφήσουμε πίσω μας το παρελθόν και ας συνεργαστούμε ώστε να χτίσουμε έναν σπουδαίο σύλλογο και μια υπέροχη πόλη.

Θέλω να ευχαριστήσω τους εξαιρετικούς και παθιασμένους νομικούς μας, που πλέον είναι φίλοι μας. Πάλεψαν όλοι τους ακούραστα. Η Θεοδώρα Ξυθάλη, η Βαρβάρα Γιαννακού και ο Παναγιώτης Τζιούμας από την KLC Law αλλά και ο Τάκης Μπαλτάκος μαζί με τον ανίκητο Παναγιώτη Μπιλίρη, του οποίου η βοήθεια ήταν υπερπολύτιμη. Σας ευχαριστούμε! Παλέψατε δίχως φόβο, παθιασμένα και ήσασταν πραγματικά ασταμάτητοι. Κλάψατε όταν κλάψαμε και πανηγυρίσατε έξαλλα όταν τα καταφέραμε και δικαιωθήκαμε. Ήσασταν οι στρατηγοί που χρειαζόμασταν σε αυτή την μακρά και δύσκολη μάχη.

Κύριοι Βασίλη Βακιρτζή και Αντώνη Αντωνίου από τον Ερασιτέχνη Α.Ο Καβάλα, προπονητικό επιτελείο της ομάδας και προσωπικό, σας ευχαριστώ που νοιάζεστε για αυτή την πόλη και αυτό τον σύλλογο. Ποτέ δεν τα παρατήσατε. Δεχθήκατε επίθεση από τα ΜΜΕ και συγκεκριμένους ανθρώπους αλλά δεν λυγίσατε. Έχετε χαρίσει χιλιάδες ώρες για αυτή την πόλη αλλά και για όλα τα ερασιτεχνικά τμήματα που ανήκουν στον σύλλογο. Ήσασταν εκεί από την πρώτη στιγμή και ανυπομονώ να συνεργαστούμε ώστε να κάνουμε την Καβάλα το ποδοσφαιρικό επίκεντρο της χώρας.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους σπουδαίους ηγέτες της κοινωνίας μας και μέλη της Βουλής που άκουσαν το κάλεσμα μας και στήριξαν την προσπάθεια μας. Υπουργέ Εθνικής Άμυνας, κύριε Νίκο Παναγιωτόπουλε, Βουλεύτρια κυρία Σουλτάνα Ελευθεριάδου και πρώην πρόεδρε της ΕΠΟ, Θοδωρή Ζαγοράκη και φυσικά όλοι όσοι παλέψατε για αυτή την ομάδα από πλευράς Κυβέρνησης, εκ μέρους της πόλης και του συλλόγου, σας ευχαριστώ! Δεν θα είχαμε καμία ελπίδα χωρίς την παρουσία και την υποστήριξη σας.

Ένα ακόμη πιο ιδιαίτερο ευχαριστώ στο ατρόμητο λιοντάρι της Καβάλας, κύριο Γιάννη Πασχαλίδη. Η αγάπη του για αυτή την πόλη, τον κόσμο της ομάδας και τον σύλλογο του ΑΟΚ είναι συγκινητική. Μας χάρισε εκατοντάδες ώρες, ημέρες, νύχτες και Σαββατοκύριακα. Μας έδωσε πολύ περισσότερα από όσα περιμέναμε. Ήταν πάντα εκεί, σε κάθε βήμα της διαδρομής, σε κάθε δευτερόλεπτο που η ομάδα και η πόλη τον χρειαζόταν! Ήσαστε το ορθό παράδειγμα του τι σημαίνει να εκπροσωπεί κάποιος την πόλη και την χώρα του.

Οι δυο ισχυροί, έξυπνοι και παθιασμένοι πυλώνες μας σε αυτή την μάχη. Η Άννα Μισσιριάν και ο Μάκης Κεβρεκάκης. Η αγάπη σας για αυτή την πόλη και την ποδοσφαιρική ομάδα με ενέπνευσε και αποτελεί έναν από τους κύριους λόγους για τους οποίους βρίσκομαι στην Καβάλα. Καταφέρατε τόσα πολλά και παρ’ όλα αυτά δεν λάβατε την ανάλογη αναγνώριση. Δεν θα είχαμε καμία ελπίδα επιτυχίας εάν δεν ήσασταν εσείς.

Τα ειλικρινή, ταπεινά και σκληρά εργαζόμενα αδέρφια μου, Νίκο Μαυρομάτη και Σταύρο Κούρο που «έτρεξαν» τα πάντα και δεν έλαβαν καμία αναγνώριση. Κατάφεραν τόσα πολλά για τον σύλλογο και την πόλη. Θέλω επίσης να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τις υπέροχες οικογένειες τους που τους υποστήριξαν σε αυτό το ταξίδι. Έχετε την αμέριστη ευγνωμοσύνη μου.

Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω τους υπέροχους ανθρώπους της Καβάλας, τους φιλάθλους και τους οπαδούς του συλλόγου αλλά και τα ΜΜΕ τα οποία στήριξαν την προσπάθεια που κάναμε αυτό το διάστημα. Κάθε φορά που πλησιάζα στην απόφαση να τα παρατήσω – και πιστέψτε με υπήρξαν κάποιες φορές – η αγάπη σας, η υποστήριξη σας και το πάθος σας, παρακινούσε εμένα και όλους τους ανθρώπους γύρω από τον σύλλογο να κάνουμε ακόμη περισσότερα και να μην παραιτηθούμε. Σε όλες τις δύσκολες στιγμές, δεν σταματήσατε να υποστηρίζετε αυτή την ομάδα και εμένα τον ίδιο. Τα χιλιάδες μηνύματα υποστήριξης και αγάπης με ενέπνευσαν και με παρακίνησαν για να συνεχίσω να παλεύω. Δεν θα είχα καταφέρει να παλέψω τόσο σκληρά χωρίς την υποστήριξη σας. Για εμένα όλα αυτά σήμαιναν πάρα πολλά. Σας ευχαριστώ για όσα κάνατε για την Καβάλα ΜΑΣ.

Alexander Haditaghi

Πηγή: KavalaWebNews

Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button