Περιφέρεια

Ο Χριστόδουλος Τοψίδης διαψεύδει δημοσίευμα τοπικής εφημερίδας

Από τον συνδυασμό «Περιφερειακή Σύνθεση» του Χριστόδουλου Τοψίδη εκδόθηκε το ακόλουθο δελτίο τύπου:

Με ένα αβάσιμο, ψευδές όσο και κακοπροαίρετο κείμενο κυκλοφορεί στο πρωτοσέλιδο της 14ης Ιουλίου, η εφημερίδα «7η Μέρα» της Καβάλας γράφοντας «Ο Πασχαλίδης μαζί με τον Τοψίδη ψάχνουν υποψήφιους στο Παγγαίο». Τόσο ο επικεφαλής, όσο και η παράταξή μας διαψεύδουμε κατηγορηματικά το παραπάνω κείμενο, δηλώνοντας ότι αυτό είτε ανάγεται στη σφαίρα της φαντασίας του συντάκτη του, είτε ενδεχομένως εντάσσεται σε μία προσπάθεια να πληγούν ανυπόστατα άνθρωποι και φορείς.

Ο επικεφαλής της Περιφερειακής Σύνθεσης, Χριστόδουλος Τοψίδης, δήλωσε σχετικά: «Πληροφορήθηκα με έκπληξη το συγκεκριμένο δημοσίευμα το οποίο δεν έχει απολύτως καμία δόση αλήθειας. Η αλήθεια είναι ότι στη δεδομένη χρονική περίοδο περιοδεύω καθημερινά σε όλη την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης ολοκληρώνοντας τις επαφές μου για την κατάρτιση του ψηφοδελτίου μας. Διαπιστώνω ότι το γεγονός πώς έχουμε ένα πλήρες ψηφοδέλτιο, «γεμάτο»  με αξιόλογα στελέχη από όλη την Περιφέρεια, ενοχλεί κάποιους, οι οποίοι προσπαθούν με αβάσιμες κινήσεις να δημιουργήσουν ψευδείς εντυπώσεις. Φυσικά, στο πλαίσιο της θεσμικής μου δραστηριότητας διατηρώ εύλογες σχέσεις με όλους τους ανθρώπους που εκπροσωπούν σε κάθε επίπεδο την Περιφέρειά μας, μεταξύ των οποίων και με τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας. Δεν επιτρέπω σε κανέναν να επιχειρεί «χτυπήματα κάτω από τη ζώνη», χρησιμοποιώντας το όνομά μου και την προσπάθεια της παράταξής μας.

Στα πλαίσια αυτά και προς αποκατάσταση της αλήθειας οφείλω να δηλώσω ότι το συγκεκριμένο δημοσίευμα της «7ης Μέρας» είναι ψευδές. Επιφυλάσσομαι, μάλιστα, με μία σειρά εκπλήξεων κατά την παρουσίαση του συνδυασμού μας που έχουμε προγραμματίσει στο άμεσο μέλλον να ξαναστεναχωρήσω όλους αυτούς που προσπαθούν με ψεύδη και στοχευμένες δημοσιεύσεις να μας πλήξουν. Ο καιρός πλησιάζει! Στις 8 Οκτωβρίου, η κάλπη θα αναδείξει στην διοίκηση της Περιφέρειας την παράταξή μας και θα δώσει όλες τις απαντήσεις».

Πηγή: KavalaWebNews

Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button