Οικονομία

Ο Σ. Γεωργούλιας περιμένει πρόσκληση από το δημοτικό συμβούλιο Καβάλας

Ο κ. Σωτήρης Γεωργούλιας, πρώην διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας «Γεωργούλιας Α.Ε.», η οποία έχει αναλάβει την επένδυση της αξιοποίησης χερσαίων χώρων στο λιμάνι «Απόστολος Παύλος» της Καβάλας με την δημιουργία εμπορικού κέντρου, έκανε την παρακάτω δήλωση:

Με ιδιαίτερη ικανοποίηση ενημερώθηκα από τον τοπικό τύπο ότι ο αντιδήμαρχος κ. Λεωνίδας Παππάς ζήτησε από το Δημοτικό συμβούλιο και τον Δήμαρχο του Δήμου Καβάλας να με καλέσουν να παραβρεθώ στην επόμενη συνεδρίαση του Δημοτικού συμβουλίου για να ενημερώσω τα μέλη του σχετικά με την γνωστή σε όλους επένδυση της εταιρείας ΓΕΩΡΓΟΥΛΙΑΣ Α.Ε. στο κεντρικό λιμάνι της Καβάλας.

Αναμένω την σχετική πρόσκληση για να παραστώ και να κάνω γνωστούς τους λόγους για τους οποίους η επένδυση, παρ΄ όλες τις προσπάθειες μας, δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη.

Η παραπάνω πρωτοβουλία, όπως και η αντίστοιχη που δημοσιοποίησε το Εμπορικό Επιμελητήριο Καβάλας του οποίου αναμένω την σχετική πρόσκληση μετά από επικοινωνία που είχα με τον Πρόεδρο του πριν μια εβδομάδα, αντικατοπτρίζουν το έντονο ενδιαφέρον της τοπικής κοινής γνώμης για την επένδυσή μας.

Σ. Γεωργούλιας

Πηγή: KavalaWebNews

Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button