Καβάλα

Ο Σάββας Μιχαηλίδης στη Γενική Συνέλευση του ΤΟΕΒ Χρυσοχωρίου

Στην Γενική Συνέλευση του ΤΟΕΒ (Τοπικός Οργανισμός Εγγείων Βελτιώσεων) Χρυσοχωρίου παρευρέθηκε ο Δήμαρχος Νέστου κ. Μιχαηλίδης Σάββας, όπου μετά την έγκριση του ισολογισμού και των αποτελεσμάτων χρήσεως 2020 είχε την ευκαιρία να ενημερώσει τα μέλη του οργανισμού για τις σημαντικές δράσεις του Δήμου, που έμμεσα ή άμεσα στηρίζουν τους αγρότες του Νέστου.

Ο Δήμαρχος αναφέρθηκε στο μεγάλο έργο των ασφαλτοστρώσεων (με προϋπολογισμό 5,9 εκ. ευρώ) όλων των κεντρικών αγροτικών οδών που δημοπρατεί ο Δήμος από πιστωτές του Α. Τρίτση, αλλά και στην προσπάθεια για αγορά ενός Ισοπεδωτή Γαιών και ενός εκσκαφέα με 19m βραχίονα, για τον καθαρισμό των τάφρων και της συντήρησης της αγροτικής οδοποιίας. Επίσης έδωσε έμφαση στις λειτουργίες του Κέντρου Γεωθερμικών Εφαρμογών καθώς και στα θέματα της ορθολογικής διαχείρισης των υδάτων άρδευσης.

Στην εκδήλωσε παρευρέθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Αντωνιάδης, οι Πρόεδροι των ΤΟΕΒ Χρυσούπολης και Πιερίας Κοιλάδας, ο Δ/ντης Αγροτικής Ανάπτυξης και ο Πρόεδρος Αγροτικού Συλλόγου Δήμου Νέστου.

Πηγή: KavalaWebNews

Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button