Εργασία

Ο Νίκος Ίμβρος και πάλι πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Καβάλας

Με τους αστυνομικούς της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Καβάλας να βρίσκονται σύσσωμοι στο πλευρό της Ένωσής τους έγιναν οι εκλογές τους. Ο επανεκλεγείς πρόεδρος της Ένωσης κ. Νίκος Ίμβρος σε δηλώσεις του τονίζει:

«Η συμμετοχή ήταν πρωτόγνωρη, κάτι που έδειξε ότι οι συνάδελφοι είναι δίπλα στο Σωματείο και αναγνωρίζουν τις προσπάθειες και την καλή δουλειά που γίνεται όλα αυτά τα χρόνια. Ένα δυνατό σωματείο φαίνεται σ’ αυτές τις περιπτώσεις και η μεγάλη συμμετοχή δείχνει αυτό το πράγμα».

Παράπονα για τα πάρεργα

Για τους ελέγχους που κάνουν στα καταστήματα για τους εμβολιασμένους είπε «ένα νέο πάρεργο φορτώνεται στην πλάτη μας Δυστυχώς, ενώ ο άνθρωπος ετοιμάζει επανδρωμένες πτήσεις στον Άρη, εμείς εδώ στην Ελλάδα προσπαθούμε ακόμη να τετραγωνίσουμε τον κύκλο. Θα μπορούσε το κράτος να μην φορτώσει στην Ελληνική Αστυνομία το συγκεκριμένο πάρεργο. Δεν είναι μια απλή περίπτωση, απαιτείται πολύ μεγάλος αριθμός προσωπικού και δυστυχώς αυτό το προσωπικό ήταν που ήταν περιορισμένο, θα το στερηθούν κάποιες άλλες ανάγκες, που δεν είναι άλλες από τη φυσική μας παρουσία έξω. Τα τελευταία χρόνια η Πολιτεία έχει φορτώσει πολλά στην Ελληνική Αστυνομία, αλλά νομίζει ότι περισσεύουμε; Δεν έχουν γνώση του αριθμού των αστυνομικών που υπάρχουν, ιδιαίτερα στην επαρχία; Υπάρχουν λύσεις, το θέμα είναι να θέλουν να τις εφαρμόσουν. Είναι λύσεις που τις προσφέρει πλέον η τεχνολογία, είναι απλές περιπτώσεις αλλά θα πρέπει να υπάρχουν αποφασιστικότητα και βούληση. Δυστυχώς, επειδή έχουμε έτοιμη και εύκαιρη για όλα την Αστυνομία, της αναθέτουμε κι αυτό το πάρεργο και προχωράμε.

Τα αποτελέσματα των εκλογών

Οι εκλογές έγιναν την Παρασκευή και ψήφισαν 386 από τα 390 μέλη του σωματείου.

Η σύνθεση του νέου διοικητικού συμβουλίου έχει ως εξής:

Νίκος Ίμβρος Πρόεδρος

Χάρης Βαρνίδης Αντιπρόεδρος

Ελένη Γκιουζέλη Αντιπρόεδρος

Λευτέρης Θεοτόκης Γ. Γραμματέας

Χάρης Σκαρτούλης Ταμίας

Γιώργος Μπαρμπαλέξης Οργανωτικός Γραμματέας

Γιώργος Τσαγκαρίδης Μέλος

Πηγή: KavalaWebNews

Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης
Close
Back to top button