Περιφέρεια

Ο Δαμιανός Καγγελίδης υποψήφιος Περιφερειάρχης ΑΜΘ με το ΠΑΣΟΚ

Τηn στήριξή του στον Δαμιανό Καγγελίδη για την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης ανακοίνωσε το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής, με απόφαση της επιτροπής για τις αυτοδιοικητικές εκλογές.

Πρόκειται για τον υποψήφιο του κόμματος στη Δράμα στις τελευταίες εθνικές εκλογές.

Ποιος είναι ο Δαμιανός Καγγελίδης

Όπως αναφέρει ο ίδιος ο Δαμιανός Καγγελίδης στην ιστοσελίδα του, γεννήθηκε στη Δράμα το 1984 και είναι το δεύτερο παιδί από τα τέσσερα του Ιωάννη και της Συμέλας Καγγελίδη.

Το 1999 αποφοίτησε από το Γυμνάσιο Κυργίων και το 2002 από το 2ο Ενιαίο Λύκειο Δράμας. Σπούδασε στην Οδοντιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (Α.Π.Θ.).

Ως φοιτητής ασχολήθηκε ενεργά με τον φοιτητικό συνδικαλισμό, ήταν μέλος της ΠΑΣΠ Οδοντιατρικής και διατέλεσε μέλος της Γενικής Συνέλευσης της σχολής και του ΔΣ του συλλόγου φοιτητών.

Αποφοίτησε το 2008, την επόμενη χρονιά ολοκλήρωσε τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις, υπηρετώντας στο κέντρο υγειονομικού στην Άρτα, στο Κουφόβουνο Έβρου και στο 424 ΓΣΝΕ από όπου απολύθηκε.

Τον Νοέμβριο του 2009 ξεκίνησe να εργάζεται ως ιδιώτης οδοντίατρος στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης και από τον Οκτώβριο του 2011 στο ιδιωτικό του πολυοδοντιατρείο στην πόλη της Δράμας.

Το 2005 εκλέχθηκε στην περιφερειακή επιτροπή του ΠΑΣΟΚ Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Τη διετία 2011-13 παρακολούθησε το διετές μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών “Υγιεινή και ασφάλεια της εργασίας” στην Ιατρική σχολή του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης και έχει συμμετάσχει σε πληθώρα συνεδρίων και σεμιναρίων στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, ενώ το 2016 μετεκπαιδεύτηκε στη Νέα Υόρκη στην οδοντιατρική εμφυτευματολογία.

Το 2017 ανέλαβε πρόεδρος στην ποδοσφαιρική ομάδα της γενέτειρας του, Α.Ε. Κυργίων, θέση στην οποία παρέμεινε ως το καλοκαίρι του 2021.

Είναι παντρεμένος με την δικηγόρο Ευαγγελία Βρακά και έχουν ένα παιδί.

Πηγή: KavalaWebNews

Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button