Αθλητικά

Ο ΑΟΚ υπενθυμίζει στον Haditaghi τα χρέη του

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΑΟΚ αναφέρει τα ακόλουθα:

«Από φέτος η ποδοσφαιρική μας ομάδα πλαισιώθηκε από ανθρώπους με όραμα και  ξεκάθαρο στόχο να ξεφύγει ο ΑΟ Καβάλα σε πρώτη φάση από την Γ’ Εθνική και με σταθερές βάσεις, χωρίς εμπόδια και οικονομικά προβλήματα να βρεθεί ακόμη ψηλότερα, εκπληρώνοντας τα όνειρα των φιλάθλων μας και δικαιώνοντας τους αγώνες και τις θυσίες του κόσμου τα προηγούμενα χρόνια.

Όμως, τροχοπέδη σε όλα αυτά αποτελούν τα χρέη της ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα 1965 που ως επί το πλείστον αφορούν τον κ. Haditaghi και τους ακολούθους του, oι oποίοι τριγυρνούν  αμέριμνοι και δραστηριοποιούνται στην Καβάλα σα να μην συμβαίνει τίποτα! Ωραία τα Hamptons και τα μεγάλα project, οι σοβαρές επενδύσεις και η διαφήμιση τους αλλά με όλο αυτό το οικονομικό παρελθόν μας θυμίζουν το τραγούδι «…είναι κακό να χτίζεις παλάτια στην άμμο».

Ο ΑΟ Καβάλα τους καλεί άμεσα να τακτοποιήσουν όλες αυτές τις οφειλές που αφορούν τους ντόπιους επιχειρηματίες που στήριξαν & στηρίζουν την ομάδα μας εδώ και πολλά χρόνια, το Δημόσιο, το προσωπικό, την ΕΠΟ. Άλλωστε για έναν τέτοιο επιχειρηματία με τόσο μεγάλο βεληνεκές, αυτά τα χρέη είναι λίγα όσο και μια χαμένη παρτίδα στο πόκερ… Να είναι σίγουροι ότι δεν είναι κάτι που θα το αφήσουμε να περάσει έτσι και ήδη το νομικό μας επιτελείο θα ξεκινήσει τις διαδικασίες ώστε αυτές οι οφειλές να βαρύνουν αυτούς και μόνο που τις δημιούργησαν, και όχι την ιστορική μας ομάδα.

Ο Γ. Διαμαντίδης και τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης ενωμένοι μαζί με τον φίλαθλο και εμπορικό κόσμο της πόλης είναι αποφασισμένοι να φτάσουν την ομάδα εκεί που απαιτεί η ιστορία της, και τίποτα δεν θα σταθεί εμπόδιο σε αυτό ώστε να υλοποιήσουμε το όνειρο όλων για έναν μεγάλο, υγιή και δυνατό ΑΟΚ».

Πηγή: KavalaWebNews

Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button