Περιφέρεια

Ο Αλέξης Πολίτης συγχαίρει τον πρόεδρο Ελληνικής Κοινότητας Βρυξελλών

Συγχαρητήρια επιστολή προς τον πρόεδρο του Δ.Σ. της Ελληνικής Κοινότητας Βρυξελλών, Φίλιππο Κοτσαρίδη απέστειλε ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας Αλέξης Πολίτης.

Να σημειωθεί ότι το ψηφοδέλτιο του κ. Κοτσαρίδη που υποστηρίχθηκε από την Νέα Δημοκρατία, συγκέντρωσε ποσοστό 51%, στις εκλογές που έγιναν την Κυριακή 27 Μαρτίου, εξασφαλίζοντας την απόλυτη πλειοψηφία στο διοικητικό συμβούλιο της Ελληνικής Κοινότητας Βρυξελλών.

«Σε μία περίοδο που οι δημοσκοπήσεις αμφισβητούνται από ορισμένους, οι Έλληνες απόδημοι στην μεγαλύτερη Ελληνική Κοινότητα της Ευρώπης, απέδειξαν με την πραγματική δημοσκόπηση που είναι η κάλπη, ότι η κυβέρνηση διατηρεί το πλειοψηφικό ρεύμα εμπιστοσύνης που την ανέδειξε στην διακυβέρνηση της χώρας» σημειώνει σε ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία.

Στην επιστολή του προς τον Φίλιππο Κοτσαρίδη, ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας κ. Πολίτης αναφέρει:

Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε, αγαπητέ Φίλιππε,

Με τη παρούσα επιστολή θα ήθελα να σου εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια για την εκλογή σου στη θέση του Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνικής Κοινότητας Βρυξελλών, της πόλης όπου χτυπάει η καρδιά της Ευρώπης και παίρνονται οι σημαντικότερες αποφάσεις για το μέλλον της!

Εύχομαι από καρδιάς, η νέα θητεία του ΔΣ να είναι γεμάτη επιτυχίες και βήματα προόδου στους τομείς της δράσης σας.

Μετέφερε σε παρακαλώ και στα υπόλοιπα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου τις ευχές μου για καλή επιτυχία και δύναμη για μια δημιουργική θητεία.

Με εκτίμηση

ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας

Αλέξης Πολίτης

Πηγή: KavalaWebNews

Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button