Αθλητικά

Ο Άλεξ Χαντζιτάτζι δηλώνει ότι στέκεται στο πλευρό του ΑΟΚ

Μήνυμα προς τους φιλάθλους του ΑΟΚ ότι θα σταθεί στο πλευρό της ομάδας, ως βασικός χορηγός της ομάδας για τα επόμενα χρόνια έστειλε ο Άλεξ Χατζιτάτζι.

Αναλυτικά στο μήνυμά του αναφέρει:

«Στους Αφοσιωμένους Φίλους του Ποδοσφαιρικού Συλλόγου ΑΟ Καβάλα,

Κατ’ αρχήν, θέλω να εκφράσω το βαθύ συναίσθημα που νιώθω όταν σκέφτομαι το χρόνο που πέρασα με τον ΑΟ Καβάλα. Το να βλέπω τις νέες εμφανίσεις μου φέρνει πίσω έναν ανεμοστρόβιλο αγαπημένων και συναισθηματικών αναμνήσεων που θα έχουν πάντα έναν χώρο στην καρδιά μου.

Χαίρομαι να ανακοινώσω ότι θα είμαι ο κύριος χορηγός της ομάδας για τα επόμενα τρία χρόνια. Ανεξαρτήτως κατηγορίας, η υποστήριξή μου για τον ΑΟ Καβάλα θα παραμείνει ακλόνητη. Τα χρηματικά μου ποσά κυμαίνονται από ένα ελάχιστο των 75.000 ευρώ έως ένα μέγιστο των 125.000 ευρώ για τα επόμενα 3 χρόνια. Αυτό δεν είναι απλώς μια επένδυση σε μια ομάδα, αλλά ένα βαθύ κίνητρο προς την όμορφη πόλη της Καβάλας, προς τους πιστούς οπαδούς του ΑΟ Καβάλα και μια προώθηση των πρωτοβουλιών της τρέχουσας διοίκησης. Όλοι σε αυτήν την πόλη συμβάλλουν στην επιτυχία της ομάδας. Εγώ κάνω το δικό μου μέρος και προσβλέπω με ελπίδα και προσδοκία να δω τον ΑΟ Καβάλα αναρριχηθεί στην κορυφαία κατηγορία.

Επιπλέον, καθώς ξεκινάμε την κατασκευή στα Hamptons Greece, θέλω να προσφέρω το χέρι μου για την αναζωογόνηση του αγαπημένου, αλλά πολλές φορές παραμελημένου, γηπέδου της Καβάλας. Με την παραγγελία υλικών που είναι αναγκαία για τις τουαλέτες (πλακάκια, τσιμέντο) και άλλα. Στοχεύω να δώσω νέα ζωή στο αγαπημένο μας γήπεδο.

Ωστόσο, ενώ ήμουν μακριά και απομονωμένος από την επικοινωνία, με πονάει να έμαθα ότι κάποιοι εκμεταλλεύτηκαν την απουσία μου. Έγιναν ψευδείς ισχυρισμοί και αδικαιολόγητες αποφάσεις πάρθηκαν στο σκοτάδι, χωρίς τη γνώση μου. Παραπλανήσεις, όπως η κατάσταση με τον Stefan Jarakovic και αρκετών άλλων παικτών, έχουν αδικαιολογήτως  κοστίσει μεγάλα χρηματικά ποσά σε εμένα και την ομάδα.

Επίσης, είναι ανησυχητικό και δύσκολο να κατανοήσω, την αξίωση που υποβλήθηκε από έναν παίκτη που αγωνίστηκε στον ΑΟ Καβάλα πριν σχεδόν δέκα χρόνια – κάποιον που δεν γνωρίζω το όνομά του. Υπέβαλε καταγγελία στα δικαστήρια και πάλι, δεν υπήρξε απάντηση, δεν μου δόθηκε καμία πληροφορία και δεν υπερασπίστηκε κανείς εκ μέρους μας. Αυτή η παράλειψη κόστισε στην ομάδα και κατ’ επέκταση, εμένα, σχεδόν 35.000 ευρώ – ένα ποσό που κατέβαλα με την επιστολή εγγύησής μου τους τελευταίους μήνες. Αυτή η ενέργεια, μεταξύ άλλων, υπογραμμίζει τις προκλήσεις που αντιμετωπίστηκαν κατά τη διάρκεια της απουσίας μου.

Η δυσάρεστη αλήθεια είναι ότι κανένα ευρώ από την επιστολή εγγύησης μου ύψους 150.000 ευρώ δεν επεστράφη σε μένα. Όλα χρησιμοποιήθηκαν για την καταβολή χρεών που δεν ήμουν καν ενήμερος ότι υπήρχαν κατά την αναχώρησή μου. Απ’ την άλλη, η υπόσχεση για χρήματα από τον κρατικό οργανισμό στοιχημάτων, για παράδειγμα, παρέμεινε ανεκπλήρωτη χωρίς κανέναν να υπερασπίζεται την δικαιωματική μας αξίωση.

Όλα αυτά είναι μια λυπηρή ανακάλυψη ότι η απάτη και η αδικία μπορούν να προέρχονται από αυτούς που λιγότερο το περιμένουμε. Παρ’ όλα αυτά, παραμένω αδιάκοπα αποφασισμένος στην υποστήριξή μου προς τον ΑΟ Καβάλα.

Προς την τρέχουσα διοίκηση, απευθύνω τις θερμές ευχές μου. Η ομάδα φαίνεται υποσχόμενη, και η εμπειρία τους στο ποδόσφαιρο είναι επαινετή. Ελπίζω από καρδιάς να φέρουν την επιτυχία που αξίζει ο ΑΟ Καβάλα. Όσο για εμένα, θα με βρείτε ανάμεσα στους οπαδούς – χειροκροτώντας, υποστηρίζοντας και ονειρευόμενος την ημέρα που θα παίζουμε στη Σούπερ Λιγκ 1.

Μείνετε δυνατοί, Καβάλα. Η πάθηση και η αγάπη μας για το ποδόσφαιρο θα μας ενώνουν πάντα.

Με Θερμούς Χαιρετισμούς, Αλέξανδρος Χαντιτάτζι».

Πηγή: KavalaWebNews

Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης
Close
Back to top button