ΠαγγαίοΧωρίς κατηγορία

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 3ο Συνέδριο Τοπικής Ιστορίας του Δήμου Παγγαίου 

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 3ο Συνέδριο Τοπικής Ιστορίας του Δήμου Παγγαίου.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο Δήμαρχος Παγγαίου Φίλιππος Αναστασιάδης αποτελεί έναν θεσμό που ήρθε για να μείνει και να αναδείξει με τον καλύτερο τρόπο την πλούσια ιστορία αυτού του ευλογημένου τόπου. Έναν τόπο που μας επιτρέπει να αισθανόμαστε υπερήφανοι τόσο για τις φυσικές ομορφιές όσο και για την ιστορία και την πνευματική του κληρονομιά. Ένα αγαθό το οποίο οφείλουμε να διαφυλάξουμε κατά την πάροδο των ετών και να το μεταδώσουμε άρτιο στις επόμενες γενιές. Ως γνωστόν, για να διαφυλάξει κάποιος κάτι, πρέπει να το γνωρίζει εις βάθος.

Το μέγεθος και η ποιότητα του παρελθόντος της περιοχής μας αποδεικνύονται από το εύρος επιστημόνων που ασχολούνται με αυτό. Επιστήμονες εντός και εκτός Δήμου, εντός και εκτός χώρας.

Θερμές ευχαριστίες στην Μητρόπολη Ελευθερουπόλεως για την υποστήριξη, στον Οργανωτικό Γραμματέα και στην Οργανωτική Επιτροπή για τη διαχείριση της διοργάνωσης, στην 9μελή Επιστημονική Επιτροπή του Συνεδρίου για την συμβολή της στο εγχείρημα, στους 55 εισηγητές, Έλληνες και ξένους που κατέθεσαν τις γνώσεις τους για τον τόπο μας, και όλους όσοι εργάστηκαν για την τεχνική υποστήριξη του Συνεδρίου.

Πηγή: KavalaWebNews

Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button