Περιφέρεια

Οι υποψήφιοι του ΚΚΕ στον νομό Καβάλας για το Περιφερειακό Συμβούλιο ΑΜΘ

Πραγματοποιήθηκε σε κλίμα αγωνιστικής συστράτευσης και μαχητικής αισιοδοξίας, η παρουσίαση του βασικού πυρήνα των υποψηφίων των Περιφερειακών Ενοτήτων Καβάλας και Θάσου με το ψηφοδέλτιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης» για την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Μίλησε και παρουσίασε τους υποψήφιους ο Διονύσης Κλάδης, υποψήφιος Περιφερειάρχης ΑΜΘ με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ και γραμματέας της Επιτροπής Περιοχής ΑΜΘ του Κόμματος.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν υποψήφιοι του περιφερειακού και του δημοτικού ψηφοδελτίου, στελέχη, μέλη και φίλοι του ΚΚΕ στην Καβάλα και ο υποψήφιος δήμαρχος Καβάλας με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», Χρήστος Ποτόλιας.

Την εκδήλωση άνοιξε ο Βασίλης Καταπόδης, στέλεχος του Κόμματος και υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος.

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΜ-Θ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΟΜΟ  ΚΑΒΑΛΑΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΒΑΛΑΣ

  1. Γιαγκίδης Γιάννης, πρόεδρος του σωματείου ιδιωτικών υπαλλήλων και εμποροϋπαλλήλων ν. Καβάλας, εκλεγμένος στο ΔΣ του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Καβάλας.
  • Καταπόδης Βασίλης, εκπαιδευτικός, μέλος του ΓΠ της ΕΠ ΑΜ-Θ του ΚΚΕ.
  • Μαντοπούλου Κατερίνα, πρόεδρος του συνδικάτου εργατοϋπαλλήλων επισιτισμού – τουρισμού και συναφών επαγγελμάτων ΠΕ Καβάλας – Θάσου.
  • Μελισσόπουλος Γιώργος, αντιπρόεδρος του σωματείου οικοδόμων και συναφών επαγγελμάτων ν. Καβάλας.
  • Ντάλλη Ξένια, ιδιωτική υπάλληλος. Μέλος του ΔΣ του σωματείου Εμποροϋπαλλήλων και ιδιωτικών υπαλλήλων Ν. Καβάλας και εκλεγμένη αντιπρόσωπος στο Εργατικό Κέντρο Καβάλας.
  • Ποτόλιας Δημήτρης, φαρμακοποιός με φαρμακείο στον Αμυγδαλεώνα τα τελευταία 10 χρόνια. Ενεργός στο μαθητικό κίνημα στην Καβάλα ως μέλος της ΚΝΕ και σήμερα εκλεγμένο μέλος του διοικητικού συμβουλίου του φαρμακευτικού συλλόγου Καβάλας.
  • Ποιμενίδης Βασίλης, δάσκαλος στο 1ο ΔΣ Κρηνίδων. Εκλεγμένος  στο ΔΣ Συλλόγου Εκπαιδευτικών της ΠΕ Καβάλας και στο ΝΤ της ΑΔΕΔΥ στην Καβάλα. Επίσης είναι αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Γονέων & κηδεμόνων ΑΜ-Θ.
  • Πρασίδου Τζένη, συνταξιούχος ιδιωτικός υπάλληλος, πρόεδρος του σωματείου συνταξιούχων ΙΚΑ νομού Καβάλας, μέλος του ΔΣ του Συλλόγου Γυναικών και της γραμματείας της Επιτροπής Ειρήνης.
  • Συμεωνίδης Θόδωρος, πτυχιούχος της Γεωπονικής Σχολής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Είναι ελεύθερος επαγγελματίας με κατάστημα πώλησης γεωργικών εφοδίων στον Ακροπόταμο Καβάλας. Εκλεγμένος περιφερειακός σύμβουλος Αν. Μακεδονίας – Θράκης με τη Λαϊκή Συσπείρωση.

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΘΑΣΟΥ

  1. Τσώμου – Χρυσάφη Αναστασία, εργαζόμενη στο επισιτισμό     τουρισμό και μέλος του ΔΣ του συνδικάτου εργατοϋπαλλήλων επισιτισμού – τουρισμού και συναφών επαγγελμάτων ΠΕ Καβάλας – Θάσου. Μέλος του ΔΣ του πολιτιστικού συλλόγου Λιμεναρίων το “Κάστρο”.

Πηγή: KavalaWebNews

Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button