Περιφέρεια

Οι Υπάλληλοι της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας έκοψαν βασιλόπιτα

Την κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας πραγματοποίησε ο Σύλλογος Υπαλλήλων Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας (ΣΥΠΕΚΑ) σήμερα Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2022, στον περιβάλλοντα χώρο στην είσοδο της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας, παρουσία του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Φιλίππων Νεαπόλεως και Θάσου κ.κ. Στέφανου, του Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας Αλέξη Πολίτη και των υπαλλήλων της ΠΕ Καβάλας.

Ο Σεβασμιώτατος, παρών σε κάθε εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτας του ΣΥΠΕΚΑ, ευλόγησε την βασιλόπιτα και απευθυνόμενος προς τους εργαζομένους ευχήθηκε «υγεία, ευλογία, δύναμη σε όλη αυτή την προσπάθεια την οποία κάνετε, και με την ευχή να μην συμβεί κάτι χειρότερο στη ζωή μας στο μέλλον. Αν είμαστε ενωμένοι, αγαπημένοι, σταθεροί και αποφασισμένοι για το καλό, θα είμαστε πάντα μπροστά και δεν θα έχουμε να φοβηθούμε απολύτως τίποτα. Καλή και ευλογημένη χρονιά. Ο Θεός να σας ενδυναμώνει».

Ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας προσφέροντας τα κομμάτια στους Προϊσταμένους των Υπηρεσιών αναφέρθηκε στην δυσκολία που δημιουργεί η υποστελέχωση, ωστόσο με το αμοιβαίο κλίμα συνεργασίας, η από κοινού προσπάθεια θα φέρει αποτελέσματα.

Το κομμάτι με το «φλουρί» που έπεσε στον Σύλλογο των υπαλλήλων, παρέλαβε η Πρόεδρος του Σωματείου Φιλιππία Κοχλιαρίδου. Η κ. Κοχλιαρίδου ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη «ο οποίος κάθε χρόνο ευλογεί την πίτα μας και ως πνευματικός μας πατέρας στέκεται δίπλα μας. Εύχομαι καλή θητεία και καλή δύναμη στον νέο Αντιπεριφερειάρχη. Ως υπάλληλοι της ΠΕ Καβάλας καθημερινά βρισκόμαστε στον καθήκον μας, στην εργασία μας. Η Περιφέρεια είναι φορέας ανάπτυξης και συλλογικότητας και τα εργαλεία της είναι οι υπάλληλοι. Πραγματικά η υποστελέχωση είναι ένα γεγονός που πρέπει να αντιμετωπίσουμε και η Περιφερειακή Αρχή μέσα από το συνδικαλιστικό της όργανο την Ένωση Περιφερειών, πρέπει να διεκδικήσει νέες θέσεις εργασίας».

Το δώρο στην βασιλόπιτα ήταν μία εικόνα της Παναγίας και στο βασιλοπιτάκι, μία εικόνα της Αγίας Λυδίας.

Πηγή: KavalaWebNews

Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button